nå starter konkurransen!!

Hey beliebers

Da var det påtide med ny konkurranse her på bloggen! Nå kan du vinne konsertbillett til Justin bieber konsert her i Norge om han kommer og jeg får tak i billetter, noe jeg mest sannsynlig får! Du kan også vinne andre bieber stuff og mulig someday parfymen! 

Flybilletter er ikke inkludert, det går ut på at om konserten er i Oslo og vinneren bor i Trondheim, så må personen komme seg til Oslo på egenhånd og betale fly tur/retur selv. Jeg bor like ved gardemoen, så det er ikke noe problem og hente vinneren osv, men det tar jeg og vinneren senere! 

Jeg håper så at jeg får billetter, om jeg får det blir det vinneren har vunnet sendt hjem til vinneren, samt billetten om jeg får tak i det, vinneren får et brev med billetten der det står nr mitt osv, vi planlegger når vi skal møtes osv. 

Dette må du gjøre:
-Linke dette innlegget ut på Facebook og blogg om du har det
-like denne siden, http://m.facebook.com/#!/profile.php?id=275038132537882&__user=1204233940
-skrive i kommentarfeltet hva du syntes om meg, bloggen og premien

Jeg sjekker at alt er gjort, du blir fjernet om du ikke har gjort det som står der! Du må huske å skrive navnet ditt, e-posten din og bloggen din i kommentarfeltet! 

Har du spørsmål angående konkurransen send meg en mail på Hedda-borgen@hotmail.no.

Konkurransen avsluttes i slutten av januar/ starten av februar! 

Vi krysser fingrene for at Justin kommer til Norge og jeg får tak i billettene!   

Hvis ikke jeg får tak i billetter og han ikke kommer til Norge, så får vinneren de andre tingene! Altså, det er ikke avgjort hva de er, men vinneren kan være med å bestemme litt! 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!  

Jessica
Jessicanielsen99@hotmail.com

Jeg syntes du virker veldig hyggelig og grei jente! Jeg elsker håret ditt, det er innmari kult! Jeg juger ikke!!

Jeg elsker bloggen! Jeg lesr den vær dag, men pleier ikke å kommentere da :\

Det er en super historie! Jeg elsker alt du skriver om!!

Premien ja. Den ER SUPER!!!! Elsker PREMIEN!! DET ER MYE BEDRE ENN ALT MAN KAN VINNE!! Beste premien EVER! Bedre enn på JDBNORWAY og BIBSES sin blogg! ELSKER DEG!!
28.12.2011, 17:05
rannveig
jeg er med! elsker bloggen jeg, haha stalker den hele tiden. historien er dritbra, den er jeg helt inn i! det andre leser jeg mest som en bonus fordi jeg ELSKER historien <3333 du er også kjempesøt og veldig aktig på gruppen norske beliebers på facebook og det likes jeg! og du er veldig pen, vil bli bedre kjent med deg!! legg meg til på rannveig rikheim på facebook, hihi :D og konkurransen? har ikke ord, du er virkelig en ekte belieber som gjør dette! digger deg :) rannveig-rikheim@hotmail.com
28.12.2011, 17:05
URL: http://r97.blogg.no
Rebekka Heggelund
Hei ! Bloggen din er kjempe fin! Leser den! Du er ei jente som virker veldig hyggelig, vil bli venn med deg ! <3

jeg liker premien du har valgt! Drømmen min er å se Justin Bieber ! <3
28.12.2011, 17:07
URL: http://beliebersl0ve.blogg.no
Hala Bieber!! <33
kan nesten ikke be meg om å beskrive det jeg mener fordi det er helt ubeskrivelig fantastisk!! <3<3<33<3<33<3<33<3<3
28.12.2011, 17:07
Camilla Ramsey strømland
Synes du har veldig søt blogg jeg :-)

Og du vikes ut som en herlig jente, hadde vært utrolig koselig og være med på konsert med deg :-)

Har ikke vært så mye innpå bloggen, men har sett på den et par ganger :-)

Bloggen min er www.jdbloves.blogg.no og der skal jeg nå linke til dette innlegget :)

camilla_tanja@hotmail.com

PS: PASS PÅ AT DU IKKE FÅR MED NOEN FEIL PERSONER! DET KAN VÆRE FARLIG :-)
28.12.2011, 17:09
Hedda, du er helt fantastisk! Jeg digger deg, og du virker som en helt utrolig jente. Har sett mye aktivitet i norske beliebers gruppen på fb. Det er litt rart , for jeg har ikke møtt deg eller noe, men jeg ser opp til deg. Du er dritkul, og jeg skulle ønske jeg hadde en venn som deg. Takk for at du er deg selv. Du er fantastisk, og det skal du vite!

Bloggen - du er sykt flink og blogge, og jeg blir misunnelig siden du har en så Nice blogg, haha! jeg følger mye med på den, men er ikke så flink til å kommentere, dessverre.

Premien - herreguud! du er gal, søti. du gjør sånn at noen får denne sjangsen, og tusen takk for det. verdens beste premie! <3 flere skulle hatt sånne..

skal like siden på fb. har lagt linken ut på fb'en min. ilu, Hedda <3
28.12.2011, 17:10
URL: http://natalietl.blogg.no
Sara R
Jeg er ganske glad i deg Hedda,du er en super person, jeg gleder meg kjempe mye til å møte deg i paraden i januar, også er jeg veldig heldig som bor ved siden av der du skal bo når du kommer til trondheim!<3 For å være ærlig så har jeg ikke lest bloggen din særlig lenge, men jeg mener virkelig at jeg elsker den!<3 Du er en sånn virkelig ekte belieber, som vil dele tingene sine med andre beliebers, for teknisk sett, vi beliebers are one family<3. Det jeg synes om premien er elsk, ubeskrivelig og uerstattelig med ord, jeg ville blitt verdens gladeste person om jeg vant bilett til konserten, samme om den er i Oslo eller i Trondheim, vinner jeg en vanlig Justin Bieber ting blir jeg også selvfølgelig verdens gladeste person, for alt mulig som har med Justin Bieber å gjøre gjør med til en kjempe lykkelig person, å jeg misunner virkelig de heldige personene som bor med deg å har deg i livet deres, jeg skjenner deg ikke, det vet vi begge, men jeg har snakket med deg en del på facebook, å for å si det som det er, YOU ARE A TRUE WHERY KIND BELIEBER! Du fortjener å møte justin bieber mere enn det jeg gjør! Kjempe glad i deg og bloggen vennen, Mvh Sara Rekabi!<3 :D
28.12.2011, 17:11
kristinehi
Detta e verdens kuleste konkurranse! Har linka på facebook; kristine hilmarsen! Skal skrive et innlegg om konkurransen etter jeg har skrevet denne kommentaren!

Det jeg synes om deg: Du virker som en fantastisk jente, og ikke minst er du kjempepen! <3 Skulle virkelig ønske jeg kjente deg bedre!

Det jeg synes om bloggen: Jeg har ikke vært så sykt mye innom bloggen. Bloggen din er veldig fin såklart <3 Har ikke vært så mye innom siden historien du skriver var på en del over 60 elns, da jeg gikk innom. Skulle gjerne lest historien din, men hadde og har desverre ikke tid å lese gjennom over 70 sikkert nærmere 80 deler. Vedder på at historien din er kjempebra uansett!

Hva jeg synes om premien: Er den beste premien ever! <3 Jeg har hadd det veldig tøft i det siste, har vært virkelig nede på mitt mørkeste. Da jeg fikk vite at du skulle ha denne konkurransen, smilet spredte seg over ansiktet mitt<3 Ble så sinnsykt glad, håper virkelig jeg vinner. Om jeg vinner, kommer jeg til å dø av lykke. Kommer til å hyle så høyt som jeg aldri har gjort! Digge dæ Hedda!
28.12.2011, 17:12
URL: http://kristinehi.blogg.no
Maja Olsen Hagerupsen
Synes bloggen er veldig fin, og du har med det man skal på en bieberblogg; nyheter, bilder, morsomme ting om Justin og historie (ikke et must)

Du virker som en grei jente og det hadde vært hyggelig å snakke med deg mer og eventuelt dra på konsert med deg!

Er først gang jeg er på bloggen, så du skrev om konkurransen i Norske Beliebers og gikk inn på bloggen og kommenterte litt og så meg rundt, likte den! kommer sikkert til å lese mer :D

majaoh@live.no og Maja Olsen Hagerupsen på facebook :D
28.12.2011, 17:15
Sara R
Jessica, det er ikke særlig hyggelig at du sier at andre blogg er dårlig, bibses bloggen er faktisk ganske bra, å jeg og Silav Bibses er gode venner, jeg sier ikke at du ikke kan ha din mening, men meningen din om at bibses og jdbnorway er dårlig har ikke noe med konkurransen å gjøre. PS! Hedda, jeg blogger dessverre ikke lenger, så jeg skrev ikke adressen til bloggen min, men hvis du vil ha den for å lese mine gamle innlegg så: www.utleiragirls.blogg.no :D
28.12.2011, 17:18
bieberswagger
http://bieberswagger.blogg.no/1325088892_konkurranse_p_beliibs.html Link til innlegget ;D

Jeg syntes bloggen din er kjempe fin og du skriver veldig bra og oppdaterer mye! Du er ei utrolig, søt og ikke minst sterk jente! Stå på! :D<3

Premien er sinnsykt bra, kan jo omtrent ikke beskrives! Den som vinner er utrolig heldig, uansett om det blir konsertbillett eller ikke! <3
28.12.2011, 17:19
URL: http://bieberswagger.blogg.no
grethe marie olsen
Hey :)

Bloggen: jeg elsker Bloggen! Den er utrolig bra! Har blitt skikelig hekta på den!må lese på den hver dag!! Historien er også drit bra! Utrolig flink(e)

Deg: har egentlig ikke snakket så mye med deg men det Kan vi vel endre på? Du virker utrolig snill,hyggelig . Elsker håret ditt!^^ ja du virker som en hyggelig, fantastisk og super jente! Og ikke minst HERLIG!! Og du er utrolig søt! + du er aktiv på norske beliebers og det er bra!

Premien: WOHOO BESTE PREMIE EVER!! Du er serriøst snill og! denne premien er søren meg den beste! Det er utrolig hyggelig av deg Hedda, du betaler billetten til 1 ( kanskje 2) Heldig(e) belieber(s) med dine egene penger og det andré bieber tingene!! Du er virklig fantastisk!!

Håper virkelig jeg får møte deg en gang og at jeg vinner ^^

NEVER SAY NEVER, RIGHT?!

Du er den beste belieberen! Du er den beste og ja Har ikke ord for det!

Dette er det snilleste noen Har gjort nå!

Lykke til alle sammen!!<3 god jul og godt nyttår!<3
28.12.2011, 17:22
kristinehi
http://kristinehi.blogg.no/1325089166_verdens_beste_konkurr.html - innlegget på bloggen min om konken <3
28.12.2011, 17:24
URL: http://kristinehi.blogg.no
Charlotte ♥
Du er bare den snilleste,søteste,peneste,kuleste og Tøffeste jenta jeg vet om! Du er så sterk og du smiler fortsatt selv om du har vært igjennom mye i det siste... Jeg kjenner deg ikke så godt, men du er definitivt en jente jeg har lagt merke til og har kjempelyst til og bli bedre kjent med!Og hvis jeg får gå på konserten og oppleve den opplevelsen med deg så har jeg en enda større mulighet til og bli bedre kjent med deg ♥Også håret ditt! det er bare råkult, digger det! Digger deg, vet ikke om du er klar over det men du er et stort forbilde for meg! Du er så tøff og du står for dine egne meninger!♥ Selv om jeg ikke kjenner deg så godt så har jeg blitt veldig glad i deg!♥

Hva jeg synes om bloggen din er vell at jeg digger den :) Stalker den hver dag,haha♥Har lest den helt siden du startet og den har superbra historie og blir oppdatert ofte! Digger bloggen din vertfall! Ingenting negativt om den!;)

Premien er bare digg! Mitt verste mareritt er at han kommer til Norge og at jeg ikke får biletter:( Men da jeg så konkurransen på bloggen din så ble jeg overlykkelig! Premien er et minne for livet, og ikke noe du får som blir slitt ut etter hvert o.s.v! Og den gir en mulighet til at alle beliebere faktisk har en kjangs til og se han live, for det er faktisk ikke alle som har råd til billetter eller alle JB tingene de har lyst på,uheldigvis... Men Selfølgelig så har jeg KJEMPELYST til og vinne, sånn som alle andre her har lyst til: ) Jeg skal ikke komme med en sånn evig lang tale om hvorfor jeg burde få billettene for alle fortjener de like mye, så du skal få velge ut ifra hvem du synes burde vinne og ikke! :) Loveu Hedda : ) ♥ Klem fra Charlotte Dybdahl♥

E-mailen min er: Charlotte.dybdahl@hotmail.com! :D
28.12.2011, 17:33
URL: http://norwaylovesjustin.blogg.no
STINE HAUGAN
Du er en så sykt herlig person Hedda, jeg har jo snakket en del med deg og du virker som en herlig person! Og det at du faktisk arrangerer en slik konkurranse er kjempe søtt av deg! Jeg synes premien din er ganske kreativ og det at du vil faktisk bruke så mye penger på å gjøre andre glad synes jeg er super av deg! Og bloggen din er også kjempe fin, leser den ca hver dag og du oppdaterer bra og jobber virkelig med den :-) Må den heldigste beliebern vinne <3
28.12.2011, 17:42
URL: http://stinehaugaan.blogg.no
Anne-julie Dundas
Har egentlig ikke lest denne bloggen så mye, men så konkuransen via facebook av en venninne. Jeg elsker justin bieber og har lagdt ut konkuransen på face og på bloggen min!. Premien er fantastisk. Det må være den beste premien som fins. Ble helt sjokkert og bare sekunder etter gjorde jeg alle kravene. Du virker som en kjempe snill og delsom person. ! ELSKER Justin <3

- Anne-Julie
28.12.2011, 17:43
URL: http://ajdundas.blogg.no
helenesee
digger deg, og bloggen din! elsker premien selvfølgelig!! nå er jeg i hundrreeee

mail: helene-mora@hotmail.com

blogg: wwww.helenesee.blogg.no

navn: helene seljeås

alt er gjort!
28.12.2011, 17:47
URL: http://www.helenesee.blogg.no
Marlene Hansen
Jeg er med!! <3

Jeg elsker denne konkurransen!! Det er en helt rå premie!! Hadde vært kult og dratt sammen med AKKURAT deg på en konsert og sett idolet mitt!<3 Du er en helt nydelig person, som jeg har superduper lyst til å bli ordentlig kjent med!! Det er kanskje en aldersfoskjell mellom oss.. Men who cares!? Jeg elsker bloggen din like mye som jeg elsker deg!!<3 Vi har ikke snakket mye sammen, men du var der for meg når jeeg virkelig trengte noen å snakke med! Det hjalp meg veldig mye! Du kom med gode råd som ingen andre har gjort før! Kan jo hende at du ikke husker at vi snakket sammen, men jeg husker det så godt, siden du hjalp meg! Og det betyr så mye for meg!!<3 Jeg har kjempelyst til å vinne denne premien, ikke bare for å dra på konsert med justin, men for å møte deg!!<3 Også har familien min litt dårlig råd, så kan hende at vi ikke har penger akkurat når justin kommer til norge, og da hadde det vært så fint om jeg kunne vunnet en billett!<3

Jeg kan liksom bare fortsette og fortsette og skrive hva jeg synes om deg og bloggen din, men det finnes liksom ikke ord! Det er ubeskrivelig!<3

http://jbfan94.blogg.no/1325090404_er_med_p_verdens_best.html#comment

Marlenewigg@hotmail.com
28.12.2011, 17:48
Charlotte!:)
Hedda, for en fantastisk person du er! Dette skriver jeg ikke pågrunnav konkurransen, dette kommer fra hjertet! Men du aner ikke! Jeg kjenner deg ikke på ordentlig, men vi holder kontakten på facebook, og det er bra, men jeg kjenner deg hvertfall som en snill, morsom og en koselig jente! Jeg husker at du spurte meg om du skulle lage en historieblogg, og jeg sa ja, og du spurte etter idéer til navn, og helt siden første innlegg du postet her har jeg vært en fast lese!;) Jeg er så glad for at vi har holdt kontakten, og jeg lover, vi må møtes engang:D det er helt fantastisk hva du gjør for oss lesere:) Etterhvert som vi har snakket sammen, så har jeg faktisk begynt å bli glad ideg! Og jeg håper at vi aldri mister kontakten! Men du SKAL vite at dette hadde jeg skrevet til uansett om det hadde vært konkurranse, du er så herlig Hedda a.k.a jenta med den diggeste bloggen<3 Klem fra Charlotte Auke a.k.a your number1 fan:D
28.12.2011, 17:51
URL: http://beliibs.blogg.no
Frida
fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy søren for en premie <3

Hedda, jeg syntes at du er utrolig flink med bloggen <3 Jeg elsker bloggen din, og premien er virkelig mye bedre enn på de andre bieberbloggene i Norge<3

du er super, stå på videre <3

- fridabieber@hotmail.no

bruker ikke facebook, så går det greit om jeg linker på twitter? har over 1000 followers ;)
28.12.2011, 17:52
Tina T.C
http://tinact.blogg.no/1325090821_vinn_justin_bieber_ko.html

om deg: Helt ærlig så kjenner jeg deg ikke, men jeg er veldig god til å få kontakt med folk. Du virker helt fantastisk jente, og det som er så spesielt med deg er at du vill faktiskt oppfylle drømmen til ei av disse jentene i Norge. Og om du ikke velger meg, og du velger noen andre. Så blir jeg selvfølgelig knust, men alikavell så vet jeg at du har gjort ei anna jente/gutt glad. Det er spesielt av deg ♥

Om bloggen: du oppdaterer veldig mye! og det er sykt bra. siden de fleste jb bloggere oppdaterer ikke så ofte. og jeg bruker ofte henge laaangt etter.

Premien: Som sagt er det veldig bra. Du oppfyller faktiskt drømmen til noen. Og det trur jeg du har lært fra justin. Du har virkelig lært noe fra justin, og du oppfyller drømmen til noen ♥

lykke til med å trekke vinneren, det kommer til å bli vanskelig. men det er verd å kaste tiden på å gjøre noen andre glad.

never say never. håper du trekker meg ♥

-Tina Tran ,
28.12.2011, 17:56
URL: http://www.tctinaa.blogg.no
Siri Malene :)
Jeg har linket til innlegget på facebook :)

Jeg har likt siden :)

Jeg kjenner ikke deg... men du er sikkert søt og kul :)

Jeg digger bloggen :) Er 1 av favoritt bloggene mine !!

DIGGER premien !!
28.12.2011, 17:56
JDBSWAG
Jeg elsker deg som du er og du har verdens fineste hår.Du ser snill,pen,flink til og skrive og uendelig mye mer.Kunne ønske jeg kjente deg :( .Jeg vil veldig gjerne bli kjent med deg for du virker kjempehyggelig og jeg bare digger bloggen din.Du har verdens beste bieber blogg og jeg kunne ønske du var på 1. plass.Så mye fortjener du det.Du har stått på og gjort alt for at vi skal bli fornøyde.Hvordan klarer du? Du er seriøst den beste bieberbloggeren ever og jeg er glad for at jeg er fast leser på denne bloggen :) Det er du og justin som gjør meg til en stolt belieber. Jeg digger premien.Det er den beste premien noen jb blogg har hatt.Eller den ligger likt med og få autografen til Justin men jeg kan sitte i flere timer og skrive hvor mye jeg digger bloggen din men velger og ikke skrive det så langt så jeg ikke kjeder deg ut.Jeg bare elsker deg og alt du gjør.du er en som jeg ser opp til og du er et stort forbilde for meg.Jeg håper jeg kan møte deg en gang uansett om jeg vinner eller ikke men jeg håper jeg vinner da:) ILoveYou <3

-Camilla Henrichs Gustavsen
28.12.2011, 18:00
URL: http://www.jdbswag.blogg.no
Emilie bieber
Jeg syntes bloggen dere er kjempe bra, og jeg leser den mange ganger om dagen. jeg er kanskje inne på bloggen 4-5 ganger dagelig! elsker den virkelig.

jeg syntes denne premien er den beste em blogg noen gang har hatt og om jeg hadde vinni den hadde garantert sitti og gråtti ! :))

Elsker bloggen og håper det kommer noen deler til historien snart ! <33

- emiliehagen@hotmail.com

-Navn og alder: Emilie S. Hagen, jeg er 14 år ! :)

facen min er klikk jeg kommer ikke inn på den, men jeg kan gjøre den på twitter. her er twitteren min så du ser at jeg har gjort det! :))

- Emiliehagen13
28.12.2011, 18:02
Ida Jordbekken
Jeg digger bloggen din, hedda <3

jeg glad deg ble kjent med deg på skolen og jeg tror vi har mye til felles ;)

du er så søt,snill og veldig hyggelig å snakke med.
28.12.2011, 18:03
Emilie bieber
Jeg syntes bloggen dere er kjempe bra, og jeg leser den mange ganger om dagen. jeg er kanskje inne på bloggen 4-5 ganger dagelig! elsker den virkelig.

jeg syntes denne premien er den beste en blogg noen gang har hatt og om jeg hadde vinni den hadde garantert sitti og gråtti ! :))

Elsker bloggen og håper det kommer noen deler til historien snart ! <33

-Epost: emiliehagen@hotmail.com

-Navn og alder: Emilie S. Hagen, jeg er 14 år ! :)

facen min er klikk jeg kommer ikke inn på den, men jeg kan gjøre den på twitter. her er twitteren min så du ser at jeg har gjort det! :))

- twitter navn :Emiliehagen13
28.12.2011, 18:03
Amanda Henriette
GJORT ALT SOM JEG SKAL GJØRE (har ikke blogg) OG HÅPER FOR GUDS SKYLD AT JEG VINNER !! fy faen jeg har lyst til å skrike så høyt at hele verden kunne hørt meg. drømme premie x10000 !! bor i verdens nordligste by (shit byen) hvor det ikke skjer en eneste dritt, så dette hadde vært live hvis jeg hadde vunnet !!!!

kjenner ikke deg, men du må være fantastisk siden du gir denne premien, fy faen har bare lyst til å ta fly til hvor du bor å si at jeg elsker deg, haha :D<3

konkurransen kommer til å spres fort med meg, siden jeg sir alt til alle (ikke akkurat alt da ;) ) men denne kommer til å gå fortere enn lynet (ikke kødd ;o)

bloggen er den beste bieber bloggen jeg noen gang har lest, denne bloggen burde vær på 1 plass på alle blogger i hele verden ! dere slår til og med perez hilton sin blogg for meg !<3

hadde jeg vunnet ville jeg ha gråtet i flere mange dager ! (av glede, ofc) justin bieber betyr så mye for meg, han har hjolpet meg gjennom en veldig tøff periode, var en av de som så han på youtube for 3 år siden! bare denne konkurransen får meg til å gråte, tenk hvordan det vil bli hvis jeg hadde vunnet, hoho.

alt i et, digger deg, kunne tatt alle pengen mine fra julaften å bursdagen bare for å dra til deg å si at jeg elsker deg haha :D (litt overdrevent, men sant !) bloggen slår glatt perez hilton for meg, premien = FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kommer til å be hver kveld om at jeg skal vinne, tihi <3
28.12.2011, 18:17
URL: http://amandahe.tumblr.com
es
Elena Shatri - 14 år- elena_shatri@hotmail.com

Twitter: @elenasjb

Har linket på facebook, Twitter og bloggen :- ) ALT ER GJORT.

Jeg syntes bloggen er veldig bra, og jeg er innom hver dag!

Jeg premien, helt fantastisk snilt også - at noen faktisk har en konkurranse der man kan vinne billetter, for kanskje det er en heldig der ute, som ikke får tak i billetter og heller vinner dem :')

Liker bloggen veelidig godt og håper det kommer noen deler til historien snart! :)

Kjenner deg ikke personlig, men du virker som en veeldig hyggelig person. Så er du veldig pen også! : )

NEVER SAY NEVER, RIGHT? <3
28.12.2011, 18:20
URL: http://fotballpike.bogg.no
Amalie Larssen
Jeg digger deg, og du virker som en helt suveren jente. Har sett at du har overtaket på aktivitet i norske beliebers gruppen på fb. Det er litt rart , for jeg har ikke møtt deg eller noe, men jeg ser på en måte opp til deg. Du er sykt søt, snill, og jeg skulle ønske jeg hadde en venn som deg.Du er fantastisk!♥

Bloggen er helt fantastisk!

Premien er serr det beste en belieber kunne tenke seg. Å se Justin opptre live hvis han kommer til Norge! Jeg synes det er så bra at du har en slik konkurranse, med tanke på at det er jo ikke alle som har f.eks penger nok til å gå, men har sykt lyst!
28.12.2011, 18:30
Wilde
Jeg elsker bloggen!

Elsker å få oppdatering om Justin Bieber. Og siden jeg er nyfan, så vet jeg ikke så veldig mye enda! :D

Digger måten du skriver på og du driver bloggen utrolig bra.

En sånn premie er jo helt fantastisk å vinne! Skjønner egentlig ikke at du gir en sånn premie, selvom det er fantastisk for alle Beliebers.

Og vi Beliebers er jo en familie? Hvertfall sånn jeg har opplevd det :)

Siden jeg er nyfan har jeg omtrent ikke noe av Justin Bieber, bare en CD, også skal jeg bestille genser, men jeg plutselig ble fan, og er helt forelsket i han!

Lykke til med konkurransen, og gratulerer til den som får premien! ;)
28.12.2011, 18:45
URL: http://www.summertime2011.blogg.no
Marit Søberg
Hedda, hvor skal jeg starte? haha kleint, men du har sykt bra blogg og jeg kan ikke vente til bieberparaden. det blir så alt for bra! fra første innlegg du skrev i norskebeliebers til "nata, loveyou <3" .. haha skal vi røyke sokker? du er ubeskrivelig sterk, og jeg vet du har vært gjennom mye! alltid her for deg jentami! du er unik.

MEN, PREMIEN ER JO HELT ØFJGØLDAFJGLØD, tenk konsert med deg da?.. fyfaen!

Bloggen din er kjempe bra, du skriver oppdateringer ofte, og som jeg har hørt er historiene dine utrolig bra! justin u know :L

Som sagt, premien. Det er den beste bloggkonkurransen jeg har vært med på, og å vinne hadde vært helt utroligfantastiskamazingosv.. så håper jeg vinner :)

Kjempe glad i deg, heddamin <3

mail- maritbieber1@gmail.com

facebook - marit drew søberg

twitter - maaritbelieber

så lykke til til alle andre rundt der, håper jeg vinner :)

- alt har jeg gjort nå ^^
28.12.2011, 18:47
Sunniva Ulvang
Jeg elsker bloggen din, og selv om jeg ikke har kommentert har jeg vært innom her mange ganger!

Designet er veldig fint og oversiktelig , og du skriver utrolig bra.

Deg som person er en kjempesøt, snill og herlig person, og som jeg har sett så er du veldig aktiv innen "Jb" hahah , og det hadde vært kjempegøy og få møtt deg irl.

Premien er nok det en hvilken som helst belieber ville ønsket, og se han live, rett foran seg... det hadde vært fantastisk.

Og om folk ikke har nok penger til og dra selv, så er jo det en utrolig fin kjangse, og kanskje en drøm som kommer i oppfyllelse? Tenk om DU er den personen som setter et smil om munnen på en som ikke har det så bra?

Jeg skrev et innlegg om justin bieber, og øverst på innlegget ligger linken til konkurransen - http://sunbee.blogg.no/1325089845_justin_bieber.html

Lykke til til alle søte beliebers ♥
28.12.2011, 18:47
URL: http://Sunbee.blogg.no
Caroline
du er en helt herlig person hedda og du er en kjempe god venn! det er koselig å snakke med deg og jeg er utrolig glad i deg. husker du at vi alltid krangle i 5, 6 og 7 klasse? hver eneste dag? hahah! savner deg <3

digger bloggen! den er utrolig bra og liker at du har historie på bloggen. For jeg digger Bieber historier! hihi

Og premien da. Det er liksom den beste premien alle Bieber blogger jeg leser/har lest! en konsertbillett! elsker virkelig premien! har utrolig lyst til å vinne!

håper virkelig jeg vinner! hadde blitt superduper glad! og det hadde vært kult å dra med deg! jeg hadde virkelig begynt å gråte hvis jeg hadde vunnet! det er ikke noe annet jeg mer vil her i verden enn å dra på en Justin Bieber konsert!

btw. vi må finne på noe snart, vennen:)
28.12.2011, 18:47
Caroline
du er en helt herlig person hedda og du er en kjempe god venn! det er koselig å snakke med deg og jeg er utrolig glad i deg. husker du at vi alltid krangle i 5, 6 og 7 klasse? hver eneste dag? hahah! savner deg <3

digger bloggen! den er utrolig bra og liker at du har historie på bloggen. For jeg digger Bieber historier! hihi

Og premien da. Det er liksom den beste premien alle Bieber blogger jeg leser/har lest! en konsertbillett! elsker virkelig premien! har utrolig lyst til å vinne!

håper virkelig jeg vinner! hadde blitt superduper glad! og det hadde vært kult å dra med deg! jeg hadde virkelig begynt å gråte hvis jeg hadde vunnet! det er ikke noe annet jeg mer vil her i verden enn å dra på en Justin Bieber konsert!

btw. vi må finne på noe snart, vennen!:)
28.12.2011, 18:49
Sunniva
Hva skal man si? Du er sykt! Har følgt bloggen din fra første stund! Jeg synes du skriver veldig bra, og om masse spennende ting! DIGGER BLOGGEN

Og hva jeg synes om deg.. du er herlig! rett og slett

Sykeste premien jeg noen gang har hørt om! DU ER FANTASTISK. GUUD

mailen min er: su9va-sr@hotmail.com <3

DU ER HERLIG!!
28.12.2011, 18:52
Anniken Krogstad
Hedda,jeg har ikke kjent deg lenge å kjenner deg ikke sånn kjempe godt.

Men har snakket litt mye med deg,du er en så fantastisk person på alle måter,du er sterk på innsiden å sikkert på utsiden.

Får du en i trynet er ikke du den som setter deg ned og griner.

Du har hvert igjennom mye,mye mer en jeg har. Å etter alt dette laget du en konkuranse om å vinne biletter til konsert til helten vår ;o Det er å fylle to drømmer får to personer det,Hedda.

Utrolig,utrolig fint gjort at jeg egentling ikke kan sette ord på det. Å må jo takke din far også som sa ja,selv om han ikke liker han å kjøper "justin bever" skjorte!

Haha,jeg lo godt når du skrev at du hadde brent den.Modig gjort:)

Du har en personlighet som varmer alle i norske beliebers ,du gjør meg glad med de korslige inelggene der:)

Å du hadde fagtisk muligheten til å melde deg på ønskedrømmen får å kanskje få møte justin (om du hadde kommet med) men som kankje ikke skjokkerte meg så velgte du heller å hjelpe de som ikke har det så bra.

Altså de i Afrika,utrolig søtt får du ville se hvordan de hadde det mens alle andre meldte seg på får å møte Justin.

Da var det like før jeg meldte deg på,får noe så søtt er det skjeldent jeg ser <3

Bloggen er nydelig,Hedda!Ikke noe mer å si,skulle hvert like lagnt oppe som bibses å jdbnorwy!:)

Huff,spør du hva jeg synes om premien?herlighet da,det er drømmen min kan ikke få sagt det bedre enn at du er en person som opfyller en drøm til en jente\gutt der hjemme!<3

Snuppsi,krysser fingrene får at han kommer med også får at en stor fan vinner det er da det blir morsomt.(da mener jeg ikke bare meg):)
28.12.2011, 19:00
omls
Bloggen din:

Bloggen din er utrolig bra!!

Jeg synes det er bra at dere har både videoer, bilder og teks, istede for bare bilder eller bare tekst! Dere har utrolig fin header og motive på bloggen er enkelt, men fortsatt utrolig bra ;) Liker også at dere har det UTROLIG RYDDIG!

Premien:

Premien er helt sykt!! du er så snill :O det går ikke ann å få en bedre premie!

Mail: Line.strengelsrud@live.no
28.12.2011, 19:02
URL: http://omls.blogg.no
mimh97
Sykt kul premie du har :-)

Jeg synest du virker som ei kjempe snill og omsorgsfull jente som bryr seg om nesten alle :-)

Jeg leser bloggen din hver dag men jeg er ikke like flink til å kommentere :P Men må nok prøve å bli litt flinkere til det !! <3

Premien som vi kan vinne er helt fantastisk. Det er sikkert MANGE som vil vinne denne og det er sikkert mange som skal delta og sånt, og jeg vet at det er lite sannsynlighet for at jeg vinner men jeg deltar for å prøve siden det er jo som Justin sier. "Never Say Never"..

Vist jeg ikke vinner så er det ikke noe å gjøre med det siden det er jo mange som kommer til å melde seg på, håper jeg. Men NSN.

Jeg har likt siden og linket på facebook og på bloggen har jeg skrevet helt nederst på dette innlegget her: http://mimh97.blogg.no/1325094862_hva_synest_jeg_om.html

Maren Ødegård

Mail: marenodegard@hotmail.com
28.12.2011, 19:06
URL: http://mimh97.blogg.no
Vilde Convery <3
eposten min: gatos@live.no

Jeg har likt og postet innlegget på facebook! :D

OM DEG : Jeg kjenner deg ikke, men jeg vet hvem du er. Jeg er en stor beliber, og belibers er i familie, sant? så teoretisk sett, er vi familiee :) Jeg syntes du virker urolig søt, og jeg ELSKER håret ditt!

OM BLOGGEN : Jeg elsker bloggen! er fast leser! Jeg pleier ikke å kommentere fordi Pcen min er så treig, men når jeg er tolmodig har jeg kommentert, og det håper jeg du satt pris på! ELSKER HISTORIENE DINE!<3

OM PREMIEN : Jeg elsker premien! den er helt syk! Jeg har utrolig lyst til å dra, og da hadde vi blitt bedre kjent også ? Hvis vi hadde møttes på gardemoen ogsånt :)

DU ER FANTASTISK BLOGGER, OG PERSON!

- Vilde Bieber Conevry :)
28.12.2011, 19:11
Selin Turan
Hvor kan jeg starte?

Om deg: Jeg elsker håret ditt,den fargen!Jeg kjenner deg ikke så godt,har sett hva du skriver på Norske Beliebers osv. Og alt det du skriver er brae ting!Du er pen,jeg er helt sikker på at du er ei veldig koselige jenta!Herlige jenta som hette Hedda!

Bloggen din: Jeg synes du gjør en SUPER jobb å blogge om Justin! Da får jeg vite hva som skjer i hans liv;D. Du skriver veldig gode innlegger,som er veldig kjekke å lese!Og designet er jo super kul!

Premien: Det er ikke noe å si om PREMIEN. Den er jo helt fantastiske!Jeg tror ikke at noen andre Justin Drew Bieber bloggere hadde gjort noe sånt som dette.Alle har vell veldig lyst til å vinne,det har jo jeg også. Så hva mer kan jeg si? Dette er VERDENS beste bloggpremie! <3

Hedda den beste ;)!
28.12.2011, 19:12
URL: http://emsesu.blogg.no
LanaKB
du hedda du er bare WOW, personligheten din og alt. du er bare den søteste jenta jeg vet om. og ikke minst en utrolig sterk person, du har gått gjennom en del, og vært en sterk person hele veien. du er bare den søteste belieberen jeg vet om, og ofc sterkeste. fortsett sånn. jeg vet jeg ikke kjenner deg så superduper godt. men vil GJERNE bli bedre kjent, og må si folk som ikke kjenner deg. EHEHEHEH stakkars dem as. Den som sier du ikke er bra nok eller sier at du har fucka personlighet.. har virkelig faila livet. Lover, du kommer til å nå langt i livet hvis du fortsetter akkuratt sånn du er. jaja, everybody just got to love ya! jeg skal ikke skrive en hel norskstil om bare deg, så jeg forsetter videre. bloggen din, HEH, jeg synes den er super duper luper muper ruper kuper huper guper cuper puper tuper søøøøøøt, jeg digger måten du skrive innleggene dine på og egentlig alt. jeg har aldri vært ufornøyd med noe som er på bloggen din ellerno. jeg pleier å lese bloggen din flere ganger, og just love it. fortsett sånn og en vakker dag så ligger akkurat din blogg også på topplisten! nå er jeg kommet til premien, endelig. premien er rett og slett hellllllllllllt ubeskrivelig, tenk at du bare gidder å ha en sånn konkurranse. wow du er fantastisk jente, du tenker på folk rundt deg også og ik bare deg selv. wowowowowowow. digger deg, bloggen og premien. ihvertfall lykke til alle sammen der ute i norgeee. håper den heldige som vinner blir utrolig fornøyd, alle fortjener å vinne. men dessverre er det bare en som vinner. love you all beliebers! <3
28.12.2011, 19:13
URL: http://lanab.blogg.no
HIIGHVOLTAGE-
Jeg har gjort absolutt alt.

Har bare lest noen få innlegger av dine, elsker å ha en blogger som deg. Får så mange JB nyheter av deg og det elsker jeg!

premien er dritheftig, hadde vært super glad om jeg hadde vunnet. Hadde betydd super mye. Har aldri vært på konsert før og hadde betyd alt. Når jeg bodde i Spania var det så liten by og jeg hadde ikke råd eller bodde ikke i kapitalen.

Lovelovelove!

NEVER SAY NEVER <3
28.12.2011, 19:15
URL: http://hiighvoltage.blogg.no
Sigrid m
Heihei

Jeg har såååå lyst til å vinne ;) det har vel de fleste andre også men ;)

Justin betyr ssssååååå utrolig mye for meg, nå kan jeg ikke tenke meg en dag uten han

Og vis jeg vinner skal jeg ta med meg bestevennen min dit

Han er en boybelieber og han fortjener ssssåååå mye ros for det, han og jeg blir ertet fordi vi liker han men vi liker han forde :) vi støtter justin uansett hva :D

Og vi føler at vi beliebers er en STOR familie :)
28.12.2011, 19:15
Sandra Mikaela
du virker som ei kjempe hyggelig og utrolig nydelig jente! skulle gjerne blitt bedre kjent med deg! Jeg syntes du er en utrolig sterk person ut i fra det du har delt med oss beliebers!

bloggen er bare utrolig, du er så flink til å ta vare på den og komme med ferske nyheter!

premien er bare den beste premien jeg har sett! den er heeelt fantastisk! du er good!

e-mailen min er: sandra_mikaela@hotmail.com og du er venn med meg på facebook! <3
28.12.2011, 19:25
Ruth Mathilde <33
Deg ; Håret ditt er kjempe fint! Elsker fargen <33 Kjenner deg jo ikke, men jeg ser alt du skriver på Norske Beliebers, og ALT du skriver der er interesant å lese. Pluss at du får frem ting på en veldig bra måte <3

Bloggen; Jo, jeg satt meg ned å leste hele historien fra starten, siden jeg begynte midt i. Og den er KJEMPE BRA! Du er helt utrolig flink til å skrive! Du kommer med masse nyheter om Justin hele tiden, og du er veldig aktiv her :) Du gjør en helt fantastisk jobb med denne bloggen <33

Premien; Jeg ELSKEN premien! Det er ikke mange som ville gjort noe sånt! For det blir sikkert veldig dyre biletter! Så det er helt utrolig at du faktisk vil gjøre det bare for å gjøre folk glad! Lite kan bety mye, men i dette tilfellet så betyr MYE helt UTROLIG SUPER MYE ! <3 Du er en helt herlig person ! <3

Epost: Ruth@hermon.no
28.12.2011, 19:36
URL: http://www.justinbieber717.blogg.no
iris furre
Elsker bloggen din og elsker deg !

du er utrolig flink til å blogge,er fastleser. Du virker som ei utrolig fin og flott jente,håper du fortsetter med bloggen,du er super flink til å blogge,du kommer til å nå langt om du fortsetter !

Å få justin bieber konsert bilett må være den beste premien noen blogger har hatt,alle vill jo gjøre alt de kan for å få tak i bieber konsert bilett. skal dele dette innlegge på min facebook med en gang,så må jeg si at jeg håper at du fortsetter å blogge,du fortjener å komme langt ! lykke til videre med bloggen,jeg tror du kan komme langt !

-Somsagt,E L S K E R bloggen din ! : )
28.12.2011, 19:40
Kaja S. Larsen
Jeg synes denne konkurransen er utrolig bra, kunne ikke vært en mer herlig premie! :D Jeg synes du skriver utrolig bra! Jeg kjenner deg ikke i virkeligheten, men du virker som en utrolig koselig og hyggelig jente! En av de tingene jeg likr mest med bloggen din er at det ikke er skrive feil og at det er veldig ryddig og ordentlig, slik at det er lett å finne fram til til man leter etter! Også elsker jeg jo JB, som bloggen handler om og det er jo helt tipp topp! Headeren din er utrolig fin, ikke too mutch. Jeg liker også at du ikke bare skriver tekst, men ha også litt variasjon! Ut fra 1 av 10 ville jeg gitt dere 11! Supert :)
28.12.2011, 19:41
Erica Aguta
Jeg har gjort alt det som står på listen <3

Premieren var som om jeg.... jeg har ikke ord <3 Det var helt sykt du er gooooood <3 Jeg vil gjerne vinne den/de billetten(e) :)

SWAGGGGG <3

PS: Elsker bloggen din har lest alt <3
28.12.2011, 19:44
Misha Farooq
Hedda du er en utrolig jente. Personligheten din og absolutt alt er helt SUPERT. Bloggen er helt fantastisk. Elsker hvordan du skriver, elsker rett og slett alt på denne bloggen. Og det beste er at det er en Justin Bieber blogg!! Hva jeg synes om premien, herregud det er helt ubeskrivelig. At du har konkurranse om å vinne konsertbiletter er helt Wow, har ikke ord. Den som vinner denne premien er drit heldig. Jeg er så takknemlig for at du gadd å legge ut en sånn premie. Dette er helt WOW...

mishafarooq@live.no
28.12.2011, 19:53
Emma Skjefte
Hedda! For det første så vil jeg prøve å lage dette innlegge spessielt. Når jeg først ble med i gruppen norke beliebers la jeg merke til deg,du hadde skrevet et innlegg. Du hadde rødt hår,noe som inspirerte meg veldig mye! Og etterhvert ble det masse diskusjoner og kranglinger på gruppen,jeg ble dratt med på mange av de,så såg jeg at du kommenterte mange av de at vi er i familie og vi burde oppføre oss bedre osv. Jeg tror virkelig mange personer i gruppa har fått til å rette opp sine feil,og det er fordi du har stoppa masse krangling osv,og det betyr at du virkelig er en jordnær og sterk person! Og med det samme virker du så innmari sterk og tøff, du inspirerer meg virkelig og! Så liker jeg bloggen fordi du skriver så utrolig bra og ordentlig + at det handler om justin bieber da! hihi:)

Håper jeg vinner,det hadde vært helt sykt,Hedda! Jeg skal be! Det er helt sykt at du har en sånn konkurranse og, det viser hvor stor pris du setter på folk,du er herlig Hedda!
28.12.2011, 20:02
Ikhra
Hei du er ei Super kul jente!

Du er fin snill (Det ser sånn ut)

Jeg elsker bloggen din leser deg hver dag! Jeg håper

Du får tak i billetene!

Det beste med premien er at du kan gå på Justin bieber konsert!

Jeg digger justin bieber!

Og Hvis folk ikke har rå til det er dette en fin Kjangse til dem!

Og jeg håper jeg vinner!

Epost:Sahra-a-farah@hotmail.com
28.12.2011, 20:23
Merete Rygvold (Bieber)
Har linket på facebook! Har ikke blogg så har ikke lenket der ;(

Jeg synes du virker som en hyggeeli og grei jente! Du skriver forresten kjempebra på denne bloggen, og gir oss den informasjonen om Justin, som vi trenger liksom ;p Håret ditt det nydelig, btw! Har lest 1000-vis av Justin Bieber blogger, men det er bare denne jeg virkeli har likt. Kjempebra blogg, du skriver og driver den supert :DDD

Bloggen er bare nydelig! Design og opsettet er kjempebra, og det er lett og lese( noe som antyder at du skriver BRAA)! Den gir meg informasjon, og ir meg som regel en evig latter! (på grunn av bildene, justin er så sjarmerende!) Og du har bilder og videoer, og akkurat passe skrift! AMazing! :D

Premien! Trodde jeg skulle dø når jeg leste det. det er den mest awsome premien jeg har sett! Å vinne dette, hadde vært så sykt stort for meg!(fordi mamma synes at jeg er overivrig ovenfor justin, og hun vil heller ikke betale en bilett til konsert, for det er vell ganske dyrt...) Premien er kjempebra, og det tror jeg setter bloggen ett parr hakk oppover : )

Ønsker alle lykke til med å vinne konkurransen, og gratulerer allerede vinneren.. :) Er glad på dens vegne :')

Som sagt, hadde vært stort for meg å vinne!
28.12.2011, 21:07
june solheim <3
heii ! du har en utrolig bra bieber blogg ! :')

håper jeg vinner konsert-biletter ellernoe ! er utrolig stor jb fan og har vært det siden 2008 ! min aller største drøm er å gå på konsert med han :') kan serr gjøre hva som helst for det :c <3

- jeg er ivertfall med i konkuransen !<3

Epost: jin-june@hotmail.com

Navn: June jin solheim

adresse til blogg-innlegget: http://jjunesolheim.blogg.no/1325102863_er_med_i_bieber_konku.html
28.12.2011, 21:09
URL: http://jjunesolheim.blogg.no
Charlotte
Hejj<3

Du er en utrolig jente ! Snill, søt, pen og ikke mist omsorgsfull! <3 Det du gjør mot alle er fantastisk. Man får lyst til å være en Belieber når man ser deg<3 Du er også deg selv, og det er perfekt! <3 Bloggen er også utrolig fin! Man lærer også mye av denne bloggen, og det er kjempe bra ! <3 Premiene til konkuransen er fantastiake, de kunne bare ikke blitt bedre <3 ! Klemmer fra Charlotte <3 <3 <3
28.12.2011, 21:10
URL: http://flowershower.blogg.no
Ida Sofie
Jeg synes du er sinnsykt kul! Digger deg rett og slett. Ja, jeg kjenner deg jo ikke, men allikevel føler jeg at jeg kjenner deg! Du er noe for deg selv, positivt såklart :)

Premien synes jeg er super! Kommer til å bli helt fra meg om jeg ikke får billett til konserten, men om jeg ikke får den, kan jeg håpe på å vinne i konkurransen din :)Det hadde uansett vært kult å vinne, da har jeg jo en mulighet til å bli kjent med deg, hehe! Haha, ser det virker om jeg er sykt klengete elns! hahaha, jaja <3 Jeg er utrolig takknemlig for at du gadd å ha denne konkurransen, viser at du virkelig bryr deg om andre også! :)(håper jeg vinner^^)
28.12.2011, 21:18
URL: http://disl.blogg.no
Ida Sofie
ups, glemte å skrive hva jeg synes om bloggen! Jeg synes den er super bra, en av de beste JB bloggene jeg leser! Historien er også sinnsykt bra! elsker den <3 Digger designet og headeren btw^^
28.12.2011, 21:20
URL: http://disl.blogg.no
una <3
Syntes du er en sykt kul jente! Digger håret ditt! kjenner deg ikke, men det virker som om du ikke bryr deg om hva andre mener!

Bloggen er også sykt bra! Elsker historiene, de er så spennende, og at du/dere oppdaterer ofte. En av de beste Bieber bloggene :)Også kjempefint design og header ;)

Premien kunne ikke blitt bedre! Konsertbilletter + bieber stuff og kanskje someday parfymen er jo den beste premien da! Digger bloggen <3
28.12.2011, 21:30
URL: http://www.unaml.blogg.no
Therese Pedersen
Har gjort alt :D(har ikke blogg, den gikk i dass...) DU er venn med meg på facebook, Therese Erdvik Pedersen.

Om deg: Det lille jeg har snakket med deg, så har jeg fått innrykk av at du er en helt fantastisk rå jente! Håret ditt er drit kul!! ( elsker sidecutter..) Personeligheten din er råå. (elsker at du tenker like på på biebercondan som meg, ahha) Og du er utrolig søt og pen! Hadde elsket og bli bedre kjent med deg!

Bloggen din: Elsker den! SÅnn helt seriiøst. Er ikke så veldig lenge siden jeg startet og lese den, men etter det så har jeg blitt avhengig! DU har mye informasjon og det gjør at jeg lettre får "fulgt med på" hva Justin gjør! Historiene er sykt bra, har iikke kommet så lang, men er på vei! Alt i alt elsker bloggen din!

Premien: Jeg begynte å gråte når jeg så at du skulle ha en konkurranse hvor man kanskje kunne vinne someday eller boka. men når jeg så bilettene, stoppet hjertet mitt! det er jeg helt sikker på! Det er ganske lite sjangs for at jeg kommer meg på noen konsert(hvis han kommer) pga at mamma har ganske dårlig råd fortiden.. Hadde vært helt utrolig og vinne uansett hva det er!!

Du er rå kjære deg!! STÅ PÅ!! - Therese
28.12.2011, 21:47
KrsBeliebers♥
Jeg er så sykt med! :)

Elsker historiene og bloggen, leser den kanskje 3 ganger om dagen og trykker ofte inn på historiene for å se om det er kommet ny del, for er hekta. Sånn seriøst.

Elsker bloggen, dere er VELDIG flinke til og oppdatere og folk får jo med seg hele tiden hva som skjer vist de leser denne bloggen :)

Dette er en av de beste JB bloggen jeg leser.

Håper jeg vinner, så never say never! <3
28.12.2011, 21:47
URL: http://www.krsbeliebers.blogg.no
Cassandra Kamile : - D
Jeg har bare møtt deg en gang, men jeg syntes du var sykt kul og være med! Det ble ikke så veldig kleint som jeg trodde det skulle bli. Det er noe ved deg som gjør at jeg blir så glad i deg, haha litt rart men.. og jeg syntes du virker som en utrolig hyggelig person! : ))

Bloggen er kjempe fin, fnt design, alltid nye oppdateringer om justin så vær gang det er noe nytt så står det her. Det liker jeg utrolig godt! Btw; elsker historien!

Premien er driiit bra! Da får flere lyst til og melde seg på og det er jo en helt super premie, i like! haha.

Jeg linket på facebook og her er linken til bloggen - http://thebiiebs.blogg.no/

Epost - cassandra_ferminus@hotmail.com

*krysser fingrene* for at jeg vinner! hihi
28.12.2011, 21:50
Eivor
Du er en utrolig god blogger. Jeg syntes det er bra at du blogger om Justin og at du har konkurranser. Det virker som om du er en søt og snill person. Du har mot til å være deg selv og ikke lyve. Bloggen din er lærerik. Du blogger om det meste Justin Bieber gjør og hele pakka!

Om premiene syntes jeg at de er helt utrolige, det er ganske sykt at du skal gi en konsert billett i premie hvis du får tak i, den som vinner er ganske heldig. Supre premeier elsker someday parfymen.

-Klem Eivor
28.12.2011, 21:52
astrid cecilie morken
jeg er med! elsker bloggen jeg, haha stalker den hele tiden. historien er dritbra, den er jeg helt inn i! det andre leser jeg mest som en bonus fordi jeg ELSKER historien <3333 du er også kjempesøt og veldig aktig på gruppen norske beliebers på facebook og det likes jeg! og du er veldig pen, vil bli bedre kjent med deg!! legg meg til på rannveig rikheim på facebook, hihi :D og konkurransen? har ikke ord, du er virkelig en ekte belieber som gjør dette! digger deg :)
28.12.2011, 22:16
Thea elsker JB!
Hei,

Du er en sykt snill jente, selv om jeg vet egentlig ikke vet det (fordi jeg ikke kjenner deg), men SERØST at du gir bort justin bieber biletter liksom!! Herregud det er sick!! Det er sykt snilt av deg, og det gleder sikkert alle som leser det inlegget!!

Jeg leser bloggen din ofte, men har ikke så mye tid...

Jeg elsker justin, du holder oss opdatert og det er syyyykt braa! :)) Dere burde helt seriøst vært på topplisten i norge!

PREMIEN ER HEEELT SYYYYK, den er ubeskrivelig, seriøst!! at du kan gi bort noe såånt liksooomt jeg kommer til å begyne å grine hvis jeg vinner!! Hvis du betaler de selv er du siiiiick grei! Det er jo sick dyyyrt daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Seriøst, du gjør jo alt for denne bloggen!! Det er syyykt braa!

Også er det så bra at du finner gjestebloggere ogsånt. Du er sykt flink!! Du er jo så snill som gjør så mye for denne bloggen!

Også liker jeg sykt godt at bloggen nesten ikke har noeee skrivefeil og at det er så bra design, det er så lett og finne frem og sånt, i motsetning til noen andre blogger...

Også er det sykt bra at dere har ukens beliber ogsånt, det har jo ingen andre justin bieber blogger liksom.. Også er det sykt brae Justin Bieber Thoughts her! også er det bra at dere har den i det hele tatt! :D

Det er skikkerlig bra justin bieber historie her!! (never say never) Har bare lest litt av den da, fordi jeg ikke har rukket å lese hele.. Men denn er sykt bra hittill!! :))

Så har du ikke blogget sååååå lenge heller da, så blogger du såååååååå bra! Seriøst!

Jeg vet jeg ALDRI kommer til å vinne denne konkuransen, men som Justin Bieber sier; "Never Say Never, right? Hehe

_________________________________________________________________

Dette må du gjøre:

-Linke dette innlegget ut på Facebook og blogg om du har det

gjort, men har ikke blogg så fikk ikke gjort det... (facen min er Thea Torres Michelsen

-like denne siden, http://m.facebook.com/#!/profile.php?id=275038132537882&__user=1204233940

gjort deet!

-skrive i kommentarfeltet hva du syntes om meg, bloggen og premien

Gjort det! :D

Håper såååå syyykt jeg vinner!!! Jeg hadde blitt sååå glllladdd!!!
28.12.2011, 22:19
Karoline
Synes du har en veldig fin og bra blogg! Du virker som en utrolig sterk, herlig og søt jente. Hadde vært utrolig koselig å være med deg på konsert! :D

Har ikke vært så mye innpå bloggen, men har sett på den et par ganger :)

Syntes dette var den beste premien noen kan vinne!! Det er helt utrolig, en konsert billett(hvis du får tak i)!! LOVE IT!<3 Elsker selvfølgelig de andre premiene også. Hadde vært helt himmelsk å vinne!!

Har linket på face og er venn med deg:D
28.12.2011, 22:24
synne
Synest du har utrolig bra blogg.Du er utrolig flink å skrive. Elsker bloggen din og leser den ofte! Bloggen er så utrolig bra fordi du skrive alt news om justin! Jeg har aldri møtt deg men synest du virkler snill som er villig til å gi leserene dine en så rå premi :) Sett bilde av deg da men :)

Premien er utrolig kul! Synest det var grævlig snilt å gi vinneren konsert billeter da! Utrolig snillt :)

synnestei@hotmail.com

synne Henriksen Steinsvåg
28.12.2011, 22:24
Marlene<3
Du er en fantastisk jente og ubeskrivelig pen, Hedda!

Håret ditt er dritkult og smile ditt er fiint<3 du er perfekt...bloggen din er lærerik og utrolig bra<3 love it :)

PREMIEN ER UBESKRIVELIG, SÅNN SERIØST! HVIS JEG VINNER DEN, NEI HAR IKKE ORD! DA HYLGRINER JEG I TIMEHVIS<3 herregud, gråter nesten nå bare tanken på og få den biletten i hånden :O De andre er også ubeskrivelig<3 someday og jbstuff,reine himmelen jo!

marlenepeder@hotmail.com, har likt siden<3
28.12.2011, 22:25
maren <3
Jeg synes dette er en kjempe bra blogg, og du virker kjempe snill og hyggelig <3 Premien er bare helt fantastisk, og digger den ;) det virker som du prøver veldig å få tak i den, og det synes jeg er kjempe BRA <3 og hvis du ikke får tak i den så er ikke det så ille siden du skal gi parfymen <33

e-posten min: marenkr97@gmail.com

bloggen min : ThreeCherries.blogg.no
28.12.2011, 22:30
URL: http://threecherries.blog.no
Amanda andersskog
Du virker som en herlig jente, helt sant! Har virkelig lyst til bli kjente med deg! så legg meg til på facebook. Bloggen din er Awesome, har lest historien og jeg digger den, faktisk en av de best jeg har lest! Og jeg har lest mange, mange, mange! Er hektaa.

Premien er helt sjuk, helt rå. Hvis jeg vinner den premien kommer jeg til å være i himmelen! Og i tillegg være med en så rå jente som deg blir jo bare enda mer awesome. Og i tillegg så legger du til someday og andre bieberstuff, er jo fantastik. Jeg har likt siden og lagt siden din ut på facebooken min, fordi jeg ikke har blogg!

Vil bare si at denne jente som vinner denne premien blir verdens heldigste! Og selvfølgelig håper jeg på meg!
28.12.2011, 22:35
Julie Eriksen
Jeg kjenner deg ikke.. Men jeg har fulgt bloggen din lengeee, og du virker som en perfekt persjon!

Du har så sykt bra premier at det skulle ikke vært murliii! veldig rart at du ikke er på topp 5 av bloggerne!

Du har all faktaen om justin! alt sammen!

Jeg trodde jeg viste nesten alt, men når du kommer med all denne perfekte innformasjonen ser jeg hvor mye du gjør for det! du fortjener virkelig myyyeee!!!!

LOVE YOUR BLOG! <3 ;
28.12.2011, 22:37
URL: http://www.ju3.blogg.no
Madelen
Hei:)

Jeg syns du virker som en utrolig koselig jente! Virker både snill,og ikke minst pen (Y)

Jeg syns bloggen din er driiit bra! Fast leser,og jeg bare digger det!

Om premien, jeg syns det er kjempe bra at du lager en konkurranse.For da får alle de som er BETATT av Justin kanskje få en sjanse til og møte han, det liker jeg utrolig godt!
28.12.2011, 22:39
malene johansen
jeg har desverre ikke snakket så mye med deg , men jeg synes du virker som en super søt og utrolig hyggelig jente! også synes jeg at du virker som en veldig tøff jente, som ikke bryr seg om hva andre mener :) noe som er en veldig bra egenskap!

bloggen er drit bra, og det mener jeg virkelig! dette er en av de tre bieber bloggene jeg leser, og jeg pleier egentlig ikke å lese noe serlig blogger, så det er veldig positivt! :)

premien, den er ubeskrivelig! den er mer enn jeg noen gang kunne drømt om å vinne, og absolutt noe som ville reddet livet mitt nå. er så sliten for tiden, så den oppmuntringen hadde virkelig vært noe ..

mailen min er : malene_karate_kid@hotmail.com

bloggen er : www.semj.blogg.no (blogger der ikke lenger, men jeg legger ut et innlegg fordi jeg så veldig gjerne vil vinne)

navnet mitt er foresten malene johansen, men det har du nok fått med deg søtaa <3

krydder fingrer for at jeg vinner <3 never say never
28.12.2011, 22:39
URL: http://www.semj.blogg.no
JULIA LYON
For det første er premien helt syyyyk! dette her er vel en av de kuleste konkurransene jeg har vært med på på en blogg! hvis jeg hadde vunnet dette her hadde det betyd så sykt mye for meg, min største drøm er å oppleve Justin Bieber LIVE! Og hvis jeg vinner blir det en dag jeg aldri vil glemme. Det virker også veldig morsomt å dra dit meg deg! Du virker jo som en drit kul og snill jente!

Veldig mange ganger tenker jeg at jeg aldri kommer meg på en Justin Bieber konsert, at jeg ikke får billett i tide, og alt! Jeg prøver alt for å få billetter! Hver gang jeg ser en konkurranse om å vinne billetter så er jeg med på dem! Har vært med på kanskje 10 stykker sikkert flere også,men lykken min er ikke stor... Så jeg hadde vært kjempe glad hvis jeg vant, se Justin Bieber live, synge med, skrike som en galing, og være kjempe lykkelig! Det hadde vært noe!

Og de andre premiene er jo også helt konge, someday og JBstuff!

julia-lyon@hotmail.com
28.12.2011, 22:40
sibelbieber
Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte men man må jo begynne et sted. Om bloggen din syns jeg at du har gjort det utrolig bra, jeg elsker designe, innholdet og at det er om en viktig person som har klart ting så fort som kansje ingen andre har/hadde klart. Og deg, du er så anderledes! når jeg ble venn med deg på facebook føltes det ut som at vi har vært venner lenge siden hver ting du skriver på norske beliebers gruppen føler jeg at vi to er ved siden av hverandre å mener det samme. Jeg vet ikke med deg men jeg bare har så utrolig lyst til å møte deg. Jeg sier ikke dette fordi konkurransen og premien men det er helt sant, jeg vet ikke om du tror på meg eller ikke! det får du bestemme selv men hvis du vil vite virkeligheten er at jeg faktisk er glad i deg selvom jeg ikke har sett deg på ekte<3 og konkurransen er en utrolig suuper sjanse for de som har siklet etter det lenge, det er utrolig supert gjort av deg at du bryr deg så mye om leserne dine og andre. Det forklarer hvor snill du er, egentlig bryr jeg meg ikke om jeg ikke vinner , jeg vil bare skrive hva jeg syns om deg. Men selvfølgelig vil jo alle sammen vinne! for meg er alle sammen vinnere, håper du velger den rette og den som fortjener det.

Glad i deg <3

Klem og KOS.

Facebook: Sibel Bieber.

E-mail: sibel98@live.no

Bloggen min: sibelbieber.blogg.no
28.12.2011, 22:45
URL: http://sibelbieber.blogg.no
Ingrid Sophie Stenklev
Hei <3

jeg syns du virker sinnsykt snill og kul,jeg vet ikke hvordan du er men førsteinntrykket mitt av deg er at du er syykt grei og digger Justin syyyykt mye<3 Elsker håret ditt det er så kult, og det beviser bare at du driter i hva alle andre syns om deg,du kler det veeeeldig bra<3

Elsker bloggen din, jeg er helt avhengig av min daglige dose Bieber<3

Syns det er veldig bra at du har denne konkuransen<3

Mvh Ingrid Stenklev.
28.12.2011, 22:52
Kate Bjørnson
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FYYYYYYYYYYYYYY SØØØØØØØØØØØØØØREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SJUK premie! At du gidder å gjøre noe så fantastisk er helt sykt. Det er det virkelig ikke mange som ville gjort!

Jeg må være ærlig å si at jeg egentlig ikke har lest bloggen din før kun av den grunn at jeg ikke har visst om den. Det var ved en tilfeldighet at jeg så noen linket til konkurransen på facebook! Men jeg kommer nok til å begynne å lese den nå! Du er utrolig pen, og du virker som en kjempe snill og hyggelig jente. Jeg er virkelig helt i skjokk av at du gjør dette. For meg. For OSS. FANTASTISK snilt er det! Justin ville vært veldig stolt av deg nå, det kan jeg garantere deg.

Konkurranses er driiiit bra!! premien er bare helt i mine drømmer liksom. Å vinne JB produkter er sykt kult, og i tillegg kanskje konsertbilleter! HVOR PERFEKT PREMIE ER IKKE DET LIKSOM? Muligheten til å vinne masse kule ting som handler om elten vår, og kanskje få muligheten til å se han in real life!

Jeg forventer ikke å vinne, siden du kommer jo kanskje til å trekke en vinner som er fast leser av bloggen. Men uansett hvem som vinner: DU ER UTROLIG HELDIG! Jeg håper virkelig jeg vinner, krysser fingrene.

TUSEN TAKK FOR AT DU LAGER EN SÅNN KONKURRANSE <3
28.12.2011, 22:55
Hei <3

jeg syns du virker sinnsykt snill og kul,jeg vet ikke hvordan du er,men førsteinntrykket mitt av deg er at du er syykt grei og digger Justin syyyykt mye<3 Elsker håret ditt det er så kult, og det beviser bare at du driter i hva alle andre syns om deg,du kler det veeeeldig bra<3

Elsker bloggen din, jeg er helt avhengig av min daglige dose Bieber<3

Syns det er veldig bra at du har denne konkuransen<3

Mvh Ingrid Stenklev.

Sorry at jeg poster denne igjenn men jeg har 2 mailer,så her er den andre ingrid-sophie@hotmail.no
28.12.2011, 22:58
Oda Kristine
Du virker veldig hyggelig du!! Du deler ut billetter til andre beliebere,, det jør ikke mange!!

Denne bloggen er helt topp! Den holder meg opptatert<3

Håper jeg vinne denne billetten .. Elsker Justin såååå syykt mye

Ville jort alt for den gutten :)

E-post: oda.kristine.melberg@hotmail.com
28.12.2011, 23:15
HAMSTERKANIN
Er bare så med! Jeg synes du er så snill!;)

Og jeg synes bloggen din er fantastisk, tusen takk for at du laga denne bloggen! Du får med alt av nyheter osv! Tusen takk for at du blogger! Også kommer vi til konkurransen, da har jeg ikke ord!Den er faktisk den beste konkurransen som jeg har sett!;) Tusen takk for at du har denne konkurransen;) Når jeg så hva som du hadde skrevet ble jeg så glad! Jeg håper virkelig at jeg har lykke nok til og vinne denne konkurransen! Har drømt og fare på konkurranse så lenge! også igjen; Tusen takk for at du har denne konkurransen det betyr så så mye for meg!

E-post; Andrine.kristianne@hotmail.no

Blogg; Hamsterkanin.blogg.no

Klem ; Andrine
28.12.2011, 23:25
URL: http://Hamsterkanin.blogg.no
Ida Gustavsen
Jeg har aldri snakket med deg før, men jeg synes du virker som en utrolig god og snill jente! Du imponerer de fleste med bloggen, og du må bare stå på vidre! Og jeg synes det er utrolig bra at du driter i hva alle andre synes om deg, det er jo utrolig bra! Fortsett sånn!

Jeg synes premien er en utrolig god sjangse for alle justin bieber fans og for meg da,hehe, å vinne fordi det er faktisk noen som kanskje ikke har råd eller noen som kanskje ikke får muligheten. Å ved og få sjangsen til og delta og prøve og vinne en billett til å se idolet sitt live er vell det beste noen kan tenke seg. Jeg synes dette er utrolig snillt og godt gjort av deg! Du gir jo folk håp og det er jo kjempe bra! Jeg synes det er så utrolig Bra at du har denne konkurransen! Helt sykt fantastisk!

Kontakt: lille-ida-@hotmail.com
28.12.2011, 23:27
cecilie
Hei jeg syntes bloggen din er sykt bra må alltid ta meg litt tid med å lese den, I love it. Du oppdaterer ganske ofte og det er sykt bra.

Premien den er jo helt syk det er en veldig bra premie den gjør sånn at man blir mer sikker på at man kanskje kan få se idolet sitt og oppleve drømmen sin. Denne konkurransen har den beste premien noen gang spør du meg :D

E-post: cecilie-123@live.no

Blogg: www.cec97.blogg.no
28.12.2011, 23:40
URL: http://cec97.blogg.no
åse
Bloggen din e utrooolig bra, vises at du ikke kopiere ka 'store' bieber blogga som fks bibses å jdbnorway skriv på sine blogga! sykt bra at du har komme igang så sykt bra på bloggen her, du sluntre aldri unna, å æ har vært en fast leser på bloggen sia du bynt å blogg, angre ikke ett sekund!

premien her si egentlig mer om dæ enn skjølve premien i sæ skjøl! helt sinnsykt at du e villig te å bruk så my penga å tid for å gled nånn anndre, å at du i det heletatt har en sånn konkuranse, e jo sykt! beste premien æ har skjedd på en bieberblogg i mi leveti, får å si de sånn!

koss æ ska bynn å si ka æ syns om dæ da? du e ubeskrivelig. huske vi ble kjent via gruppa norske beliebers der du va veldig aktiv osv, så ble vi venna på facebook. du hadd de ikke så jævli bra, å fu fortelt mæ ka det va. huske æ satt me tåra i øyekroken å va jæævli nær te å bynn å grin! du e 14 år hedda, 14 år! æ syns de e sykt at du har klart dæ igjennom så jævli my. sykt. du e så flink te å forklar koss du har det, kordan du føle de å ka ditt synspunkt e på ting. historien din e stærk, du e stærk å personliheta di e stærk! æ e stolt over å kjenn dæ, hedda! e faen itj mang 14 åringa som har gått igjennom de du har, å vært i så go stand etterpå! du e min definisjon på stærk, på omsorgsfull å omtenksom, helt klart. på den korte tida æ har kjent dæ, har du fått mæ te å flir mange ganga, blitt glad utallige ganga å blitt redd. blitt redd for dæ, for om du har det bra, ka du tenke på å koss du har det akkurat no. du betyr sykt my for mæ, hedda. har aldri, ALDRI i mitt liv vært så gla i ei jente som æ ikke har møtt før, som æ e i dæ. måten du takle alt på, måten du e på, måten du si ting å måten du oppføre dæ, innspirere mæ virkelig. du motivere mæ når æ e langt ned, æ vet æ allti har dæ te å snakk me å æ vet du allti støtte mæ! du e rett å slett herlig, snuppa!

epost: aase_gh@hotmail.com
29.12.2011, 00:10
thaleyh
http://thaleyh.blogg.no/1325113450_hell.html på bloggen :) og du vet jeg postet på facebook! Og siden er likt.

Hedda, jeg kjenner deg ikke altfor godt, men du har fortalt meg ting som har gjort inntrykk på meg, du virker veldig tilletsfull, fortalte alt som hadde skjedd med deg, uten at du noen gang hadde snakket med meg! Du er kjempe snill, søt og utrolig omtenksom! Det er ingenting negativt og si om deg, jeg kjenner deg ikke godt nok til å si altfor mye om deg, men såppas som jeg kjenner deg, så er du utrolig herlig! Og bloggen din, suuuuper! Oppdaterer bra og hver dag :-) Og den premien her, den viser jo at du bryr deg veldig om leserne dine, og det er kjempe bra! Ikke mere jeg kan si egentlig, men Hedda, er her for deg, som jeg har sagt utrolig mange ganger, om du trenger det! Og håper jeg vinner, snuppa! <3
29.12.2011, 00:11
URL: http://thaleyh.blogg.no
emma juvik
gjort alt nåå! eller holder på med blogg greiene nå da.. uansett, nå skal jeg være 100% ærlig med deg!

OM DEG: Da jeg ble kjent med deg, var det du som la meg til på facebook fordi jeg hadde vunnet møte med justin bieber, uansett, så begynte du å snakke til meg og si så snille og herlige ting til meg, også itillegg fortalte du meg noe stort om deg selv, som jeg ble kjempe glad fordi du stolte så pass på meg, osv! Du er en av de jentene man ikke finner. Du bryr deg om ALLE, er snill, omtenksom og du behandler meg som om vi har vært bestevenner for evigheter. Det er det ikke alle som gjør. noen av bestevennene mine behandlerer meg ikke så bra som du gjør mot meg. åeåeåeå.også har du den KULESTE frisyren noen sinne! digger den. og ikke minst er du jævlig pen. er drit misunnelig. ..

Bloggen: Jeg er ikke alltid innpå, men jeg er nesten aldri innpå blogger. bare når jeg kjeder meg, men når jeg først er i blogg humør, er din en av de jeg leser. du finner liksom fakta bibses og jbdnorway ikke gjør. its unike. hihi. anyway du gjør historiene dine så spenndene, og det eneste du trenger å gjøre, er å bogge MER! da blir bloggen din perfekt. du har ryddig, fint, herlig design og alt. også er faktane dine ganske så random å, hehhehehe, hihi.

HVA JEG SYNES OM PREMIEN: elsker den. har dønn ikke ord til hvor takknemlig jeg er fordi du har den. TUSEN TAKK HEDDA (selv om det ikke er litt sikkert at jeg vinner ) ! tenk om en belieber ikke får tak i billett, eller ikke har råd, så vinner de? da er du dønn den største heltens deres da. :-) heheh <3

du er herlig vennen <3
29.12.2011, 00:17
URL: http://ecv.blogg.no
Monica Emilie Mølstre
monica-1997@hotmail.com

Jeg kjenner deg ikke som person, men du virker utrolig søt og hyggelig.

Jeg ble superglad når en venninne av meg foreslå at jeg skulle delta. Vi beliebere setter stor pris på at du gjør dette!

Liker bloggen utrolig godt, synes du hadde et kjempebra design!

Lykke til alle sammen. ♥
29.12.2011, 00:22
celine sagmoen
Hei, jeg syntes bloggen er super bra og jeg er en fast leser. Den er oversiktlig og det er super mye bra som blir skrivd! Jeg er veldig glad i "fortellingen" din og leser de hver gang jeg ser du poster det på facebook. Man får vite alt man trenger og vite om Justin og Selena og egentlig alt som har med Justin og gjøre! Er veldig fan av designet ditt og har egentlig ikke så mye mer og si en at bloggen er best!

Hedda, jeg har aldri møtt deg før men har snakket litt med deg på facebook. Jeg syntes du virker som en veldig snill og god jente og unner alle bare godt! Jeg digger håret ditt og utsendet ditt, du er egentlig bare helt fantastisk. Håper vi kan møtes en gang utenom Justin Bieber ting og bare egentlig ha litt kontakt fordi du virker som en veldig snill og søt jente. Det virker som du ikke bryr deg om hva andre mener, og det er en fantastik god egenskap. Du er veldig tøff og har ett rått hår! Du kler det super bra! Du virker som en veldig omtenksom jente og alt med deg er egentlig bra utenom at jeg ikke har møtt deg før! :) <3

Premien, du er helt rå som velger og ha en så stor og bra premie! Det går egentlig ikke ann og beskrive for det er bare heeelt rått! At du vil gjøre noe sånt for en du kanskje ikke kjenner er bare helt uvirkelig. Det er den beste premien jeg noen gang har hørt om! Det virker som du kommer til og gjenomføre denne premien og liksom ikke bare ha konkuranse for og ha konkuranse! Alle Belibers vil vell vinne denne premien, det vil jo sefølgelig jeg også! Men du har en lang jobb foran deg. Håper vi uansett kan bli bedre venner og ha litt mer kontakt, Hedda!

E-post : celine_sagmoen@hotmail.com

Blogg : har ikke :(

Kos og Klem : Celine Drew Sagmoen!

<3<3<3<3
29.12.2011, 00:23
kristina bore
først og fremst så må jeg si at du er verdens beste belieber, og jeg kan snakke med deg om ALT! selv om jeg ikke har møtt deg, så betyr du kjempe mye for meg, hedda! du har hjulpet meg mye, takk <3 du er verdens nydeligste jente både på utsida og innsida <3

bloggen din er også kjempe bra! leser historien, hvert innlegg og kommenterer så mye jeg kan. historien din er kjempe spennende og du skriver på en utrolig bra måte, hater å vente til ny del! ELSKER bloggen din <3

premien? harregud, kan ikke bli bedre! du hadde ikke trengt å ha en så stor. men det at du gjør det likevel forklarer så mye om deg. at du vil det beste for alle og alt. vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om hva jeg synest, men det er så utrolig bra av deg hedda. ELSKER DEG SØTA!

og husk; det er ikke lengden på kommentaren, men innholdet :-)
29.12.2011, 00:25
Kristina Hansen
Om deg: kjenner deg jo ikke, men digger bloggen din helt sinnsykt! Justin Bieber FTW!

Bloggen: Digger den helt sinnsykt, elsker at du skriver om Justin :-D

Premieren: Premien er jo helt sinnsyk! Elsker Justin og haar sååå lyst å reise på konsert. Hadde det skjedd ville drømmen min hvert oppfylt, det hadde bare vert helt sykt. Veldig greit for di som vinner viss di f.eks ikke har råd til å reise på konsert å sånn, så vinner di og kan dra likevel :-D

Digger bloggen!
29.12.2011, 00:26
Ingridhandal
Om deg;

Du virker som du er en veldig posetiv jente og du bryr deg virkelig om leserene dine... Du er en herlig jente og kjempe snill (har jeg hørt fra kristina bore) du virker som en herlig jente:)

Om bloggen;

Jeg er en fast leser på denne bloggen og jeg elsker den! du er en bra blogger og du bryr deg om den... jeg leser vært eneste innlegg:) jeg kan gå innom denne bloggen flere ganger om dagen, siden den er så bra:) stå på kanskje du kommer på topplisten <3

Om premien;

Den er fantastisk bra og skulle ikke hatt noe i mot om å vinne den:) men premien... Du bryr deg virkelig om leserene dine, og de bryr seg om deg! og jeg synes bare at du kjøper denne biletten er helt fantastisk! og bloggen din er en helt normal blogg og at du virkelig vil kjøpe en bieber bilet! elsker denne premien:)
29.12.2011, 00:28
URL: http://ingridheelland.blogg.no
m0ssige
christinatl98@hotmail.com

Jeg kjenner deg ikke som person, men du virker kjempe søt og hyggelig.

Elsker at du gjør dette! Dette virkelig store beliebere som meg stor pris på!

Liker bloggen din utrolig godt! Nydelig design!:))
29.12.2011, 00:33
URL: http://m0ssige.blogg.no/
Line Aarre
Syns du virker som en utrolig hyggelig jente og veldig pen!

Leser bloggen din ofte. Utrolig spennende å lese noe nytt hver eneste dag om JB!

Helt utrolig å kunne vinne det hvis han kommer til Norge da. Utrolig snilt av deg å ha en slik premie!
29.12.2011, 00:33
URL: http://liaar.blogg.no
Emilie
om deg: du virker kjempegrei og du er en kjempeflink blogger!

om bloggen: du skriver kjempebra historier og jeg digger denne bloggen.

om premien: hva kan jeg si? verdens beste premie.. og det som er sinnsykt bra er at hvis du ikke får tak i billetter får vinneren en premie uansett! du er super snill og generøs!

stå på! og godt nytt år forresten;)

- jeg har linket på facebook, men har dessverre ingen blogg, håper dette ikke ødelegger vinnersjansene mine..
29.12.2011, 00:36
miriam wetteland kleppe
jeg syntes du virker som en utrolig koselig og snill jente! med en gang jeg hører navnet "Hedda Hansen" tenker jeg "den store belieberen med rødt hår:D".

Jeg leser bloggen fast, og er hekta på historiene dine! Du skriver bra, og er rask med oppdateringer, og får med mye om justin. Stå på!

Premien kunne nesten ikke vært bedre! Det hadde vært en drøm som går i oppfyllelse å få reise på konsert med justin. Vinner jeg kommer det til å være høydepungtet av mitt liv.
29.12.2011, 00:39
Emma L.F
HEI!

Jeg syns virkelig at du har en fantastisk blogg og har et spennende liv ! Skulle nesten ønsket at jeg var deg altså !Bloggen din er kjempe fin , elsker designet og heatheren :D Jeg elsker Justin Drew Bieber av hele mitt hjerte og bare det og se han synge IRL er en drøm i oppfyllelse for meg <3<3<3 Jeg har virkelig lyst på denne biletten, fordi jeg får den vell ikke av mamma akuratt... Jaja , det er vell ikke så stor sjangse for at akkurat MEG skulle få denne biletten :'(

Bloggen din gjir meg innspirasjon til livet og hvordan DU gjør det :)

Hilsen verdens største Beliber <3
29.12.2011, 00:45
Siri Emilie Krogstad
LINK BLOGG : http://siriochlinda.blogg.no/1325115181_beliibsbloggno.html#comment ♥

FACEBOOK : Siri Emilie Krogstad

Jeg synes du er en utrolig grei person, jeg har ikke snakket nå mye med deg. Men du er jo medlem i Norske Beliebers gruppa på facebook, og jeg synes du virker som en utrolig snill og grei person. Du bryr deg om andre og er hyggelig mot alle. Har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg :)

Bloggen din er jo kjempesøt da. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, men kanskje et par uker eller noe. Og du oppdaterer bra og får med det meste. Synes du oppdaterer ganske ofte også jeg. Fortsett sånn ! :)

Hva jeg synes om premien ?

Jo, det er den beste premien man kan få. Man skal ikke forvente å få en så stor premie som eieren selv betaler. Det er jo ganske dyrt for konsert billetter, så jeg setter utrolig stor pris på at du har en sånn konkurranse. Det er ikke mange som har det. Så for meg er premien fantastisk. Du er utrolig snill belieber, vet du det ? digger deg, Hedda ♥ (uansett om jeg ikke kjenner deg, hahah)

Vet jeg ikke kommer til å vinne, men Never Say Never ! ♥

e-post : siriemiliekr@hotmail.com
29.12.2011, 00:45
URL: http://siriochlinda.blogg.no
kristine eide moe <3 mrs bieber
du er en kjempe flink blogger <3 og jeg elsker bloggen, premien er helt fantastisk/ den beste <3 i <3 beliibs
29.12.2011, 00:47
Hege
Bloggen din er kjempebra! Du oppdaterer mye, og jeg skjønner ikke at du ikke har flere lesere. Jeg elsker også historien på bloggen. Denne konkurransen var kjempebra! Håper virkelig at Justin kommer til Norge da. Det hadde vært en drøm å vinne denne konkurransen. :-) Du er en kjempekjekk jente!
29.12.2011, 00:49
heddatmossin
Har snakket litt med deg på facebook, og du virker som en utrolig grei jente, som også er veldig pen! I tillegg har du et sykt kult navn, og det er også et pluss at du er en belieber!

Jeg synes bloggen er utrolig bra, og det er gøyt å lese om justin hver dag, og andre ting som for eksempel dette innlegget!

Synes selvfølgelig at premien er helt fantastisk! Det er faktisk en drøm, og jeg hadde besvimt elns hvis jeg hadde vunnet !! <3

http://heddatmossin.blogg.no/1325115951_konkurranse_p_beliibs.html
29.12.2011, 00:49
URL: http://heddatmossin.blogg.no
Tanja
jeg er en fast leser på bloggen din, bloggen din er bare best! jeg har ikke ord!jeg er bare helt hekta på historiene dine, jeg er rett og slett helt hekta på bloggen din! du skriver så bra! slik at jeg bare MÅÅ lese! stå på, du er best!

hadde jeg vunnet, så, så jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg hadde blitt, jeg hadde begynnt å grine! men selvfølgelig glad grine da! :-) jeg pleier egentlig ikke å vinne sånne ting men, never say never, right?
29.12.2011, 00:50
Malin Dalen
Hei! :)

Dette er første gangen jeg er innom bloggen din. Jeg synst du er kjempe god til å blogge, å legger ut mange innlegg. Jeg digger headeren din! Fine og morsome bilder. Stå på, du kommer til å komme langt :-D

Jeg kjenner deg ikke, men du ser ut til å ver en herlig person. Jeg leste noen av kommentarene, å sånn jeg ser det så er du en person som tenker på andre, du er en god person<3

Premien kunne ikke blitt betre! Den personen som vinner premien er heldig, det er en stor opplevelse du gir ut, det er ubeskriveligt. Det er så snilt gjort! <3

Klem Malin:)
29.12.2011, 00:52
Kari Havnerås
Jeg tror nokk ikke det er så gøy å lese en lang tekst, selv om det bare er komplemanger ! Så jeg skriver kort :-)

Utrolig fiin blogg, og du virker skikkelig grei ! Jeg eeelsker justin bieber! <3 <3 og jeg liker att du er flink til å oppdatere bloggen din :-))

Mvh Kari :-)) besøk bloggen min om du vil :-))
29.12.2011, 00:52
URL: http://Www.lloovvee98.blogg.no
agnes andersen
du er sykt pen, og du håret ditt er helt RÅTT!!! :D bloggen er skikkelig bra og jeg bruker å være innom nå og da. du er kjempeflink og oppdatere :) premien er helt INSANE! hvis jeg vinner kommer jeg til å skrike meg I HJEL! du aner ikke! ååå, jeg håper jeg vinner! jeg vinner aldri noe, men NEVER SAY NEVER!♥
29.12.2011, 00:59
Josefine Guddal
Oj jei kommeterte på feil sted men ja ja

Eg håper virkeli eg vinner

men er det beletter for en heil familie.For eg drar ikkje på konsert aleine.

Kontakt meg på Facebook om eg viner
29.12.2011, 01:04
Ingunn
Jeg synes du er en utrolig søt jente, og er superglad for at du bruker så mye tid på bloggen og leserne dine! Du har med masse bra informasjon på bloggen, og du blogger ofte. Historien din er superbra, er helt inne i den! Premien er også utrolig bra (og ikke minst STOR!). Har så utrolig lyst til å dra på en av konsertene til Justin - det hadde vært en opplevelse for livet, uten tvil.

E-post: ingunnbernt@hotmail.com
29.12.2011, 01:21
Vilde Sofie
Hei! Utrolig fin blogg, og med en gang jeg hørte om denne konkurannsen ble jeg så glad! Det er lissom noe av det beste man kan vinne! Det er fint at du legger så masse arbeid i dette! Du er en kjempe flink blogger og flink til å opptatere meg om Justin Bieber, noe som jeg syntes er veldig bra. Ikke bare det at du holder orden på deg selv men også blogger om en annen's liv!

E-post: minbvilde@hotmail.no

Håper du velger meg!
29.12.2011, 01:35
URL: http://minvsbk.blogg.no
Deg- En utrolig herlig jente, som jeg egentlig ikke kjenner så veldig godt! Vi har pratet litt og til nå så virker du utrolig Koselig og morsom! Du virker som en jente som bryr seg om folkene som er rundt deg, og det er et veldig stort pluss!<3 Kjempe kult hår, og ikke mins sjukt pen, kan si jeg er litt misunnelig på utsende ditt ja! Kunne godt tenkt meg og bli bedre kjent med deg ja!♥ Alt i alt, en super herlig jente som bryr seg om andre, og drit pen!<3

Bloggen- Er inne på den ca en-to ganger om dagen, Syntes den er kjempe bra, og dere er utrolig flinke til og komme med fakta, og oppdatere den, så fort som mulig! Kjempe bra blogg, som er laget av en kjempe herlig jente!<3

Hva jeg syntes om premien- Sykeste premien! Jeg ELSKER elsker elsker den! Og jaa, den er egentlig bare best! Kunne ikke blitt bedre liksom! åhh,Justin Bieber<3 (lite sannsynlig at jeg vinner den konken her, vinnerlykken min er 0,1 - 1000000. hahaha, jeg var med på kalender greier på forskjellige blogger hver dag, men vant aldri der heller nei :L<3 Men NeverSayNever <3)
29.12.2011, 01:36
Kristianee <3
Deg- En utrolig herlig jente, som jeg egentlig ikke kjenner så veldig godt! Vi har pratet litt og til nå så virker du utrolig Koselig og morsom! Du virker som en jente som bryr seg om folkene som er rundt deg, og det er et veldig stort pluss!<3 Kjempe kult hår, og ikke mins sjukt pen, kan si jeg er litt misunnelig på utsende ditt ja! Kunne godt tenkt meg og bli bedre kjent med deg ja!♥ Alt i alt, en super herlig jente som bryr seg om andre, og drit pen!<3

Bloggen- Er inne på den ca en-to ganger om dagen, Syntes den er kjempe bra, og dere er utrolig flinke til og komme med fakta, og oppdatere den, så fort som mulig! Kjempe bra blogg, som er laget av en kjempe herlig jente!<3

Hva jeg syntes om premien- Sykeste premien! Jeg ELSKER elsker elsker den! Og jaa, den er egentlig bare best! Kunne ikke blitt bedre liksom! åhh,Justin Bieber<3 (lite sannsynlig at jeg vinner den konken her, vinnerlykken min er 0,1 - 1000000. hahaha, jeg var med på kalender greier på forskjellige blogger hver dag, men vant aldri der heller nei :L<3 Men NeverSayNever <3)

Beste premien<3
29.12.2011, 01:37
Malin Gjesdal
Jeg synes det er en bra blogg som kommer med MASSE bra fakta <3 <3 Og PREMIEN ikke MINST!! Den er jo U T R O L I G BRAAA!!!! Det hadde vært så gøy,morsomt og et utrolig stort minne for livet!!

Håper virkelig at jeg vinner så # NEVER SEY NEVER # :*****
29.12.2011, 01:38
Amanda Aasen
Jeg syns du virker som en utrolig snill jente! Ihvertfall som er villig til å gi konsert billetter til noen du ikke engang kjenner. Det er nok mange som ikke ville gjort det! Du har utrooolig kult hår, digger det! Du er jo veldig pen også virker du som en god venn.

Bloggen liker jeg veldig godt! Den har et ryddig design, bra fakta og ofte oppdateringer. Noe som også er bra er at det virker som at dere gjør mye for den!

Premien er jo helt syyyyk! Kan ikke få sagt nok hvor gavmildt det er av deg å gi den! Hvem vil vel ikke vinne billetter til Justin sin konsert? Sannsynligvis beste premie jeg har sett ;O

Btw. Har gjort alt, bortsett fra at jeg ikke har blogg ;)
29.12.2011, 03:20
Marte Overgaard
Jeg syntes bloggen din er kjempe fin og du skriver veldig bra og oppdaterer mye! Du er ei utrolig, søt og ikke minst sterk jente! Stå på! ;)

Premien er sinnsykt bra, kan jo omtrent ikke beskrives! Den som vinner er utrolig heldig, uansett om det blir konsertbillett eller ikke! <3

Du er helt FANTASTISK Hedda <3 Alle kan se at du er en sann Belieber og Det er utrolig bra at du har laget en blogg hvor vi kan finne ut nyheter om Justin osv :) Du er sykt pen og snill <3 Jeg kunne gjerne blitt kjent med deg <3

Hvis jeg vinner, så kommer jeg til å skrike så høyt jeg kan, løpe rundt i huset, og grine ;) Det er nok en av de beste premiene man NOEN gang kan vinne <3 Vinner nesten Aldri noe, men som Justin sier "NEVER SAY NEVER"

MAIL: Marteovergaard@hotmail.com
29.12.2011, 04:39
Rikke
Jeg syns det er utrolig snilt av deg å gi bort en SÅ STOR premie i en konkuransse :D Men det er noe som alle beliebere har lyst på og ønsker seg.....! Det er den beste premien en belieber kan få... <3

Etter det jeg har lest her ser det ut som du er en VELDIG hyggelig, snill og grei jente :* Og jeg vet at du er en sann belieber.

Jeg syns det er en kjempefin Bieber blogg. Du opdaterer mye og det er bra :)

(har ikke blogg :(((((( ) rc-freestyle@live.no
29.12.2011, 06:49
Justin Bieber Storyes
Jeg er med.

Jeg syns denne bloggen er sykt kul. Du oppdaterer mye, så jeg får vite hva han driver med. Jeg har instagram selv, men det er den eneste måten jeg ser hva han holder på med, så Tusen takk. Hvis jeg vinner begynner jeg å gråte av glede. Jeg er en syyykt belieber. Jeg begynner å hyle av gleder hvis jeg bare får ta på someday parfymen <3. Du er virkelig best som gir en så fin gave til den som vinner. Håper jo at jeg vinner da, men. Du er virkelig en belieber selv. Justin ville elsket deg for dette ;-) e-post: andreav.rose@gmail.com

blogg: www.justindbieberstoryes.blogg.no

Tusen takk uansett <3
29.12.2011, 08:41
URL: http://justindbieberstoryes.blogg.no/
Madeleine Ravneng
Jeg er med! Du er skikkelig søt :) Og premien, har ikke ord. Helt fantastisk at du faktisk gidder å bruke tid og penger på oss :))) Den beste premien noen gang !:)) Bloggen er også veldig bra, oppdaterer ofte :) det er bra! håper jeg vinner :)))
29.12.2011, 11:06
nuuram
Hedda. Deg la jeg fort merke til i "Norske Beliebers". Jeg var litt sein inn i den gruppa, men det er noen som oppdaterer mye, bl.a deg. Du har også skrevet noe som jeg begynte å gråte av. Du har skrevet hva du har gått igjennom, og vist at du har kommet deg gjennom det. Noe som gjør meg forbauset. Jeg blir så glad for deg. Jeg ser opp til deg, Hedda, for hva du har klart å gjøre for deg selv. Hva du faktisk har klart å gjøre for andre! Du har virket som en solstråle og det hadde vært fantastisk å bli mere kjent med deg.

Bloggen din er utrolig bra. Jeg er oftere innom her enn bibses og JDBNorway. Du er kjempeflink til å skrive og du oppdaterer bra. Historien din er også kjempebra, jeg sjekker kategorien "Never say never" flere ganger om dagen for å se om det har kommet ut en ny del.

Premien er fantastisk. Ikke nok med å få en Justin Bieber-konsertbillett (noe som er helt fantastisk), men man kan også få dra med deg. Med deg! Jeg ser opp til deg, virkelig, og hadde vært i ekstase hvis jeg vant. Jeg hadde selvfølgelig vært glad for den som vinner uansett. Men takk for at du har en sånn konkurranse!

e-post: seven-nora@live.no

facebook: Nora Marie Lia

twitter: @borntobelieb

blogg: http://nuuram.blogg.no
29.12.2011, 11:27
URL: http://nuuram.blogg.no
shaista Ahmadzei
Du er en virkelig pen, søt vakker jente med en utrolig bra blogg. Jeg ser virkelig opp til deg <3 Du er en jente som jeg tror alle ser opp til. bloggen din er KJEMPEBRA, du har det ryddig, kommer med nyheter og er en veldig bra blogger. Premien din er syyyyyyyykt fint. Verden beste premie. Jeg elsker historiene dine!!

jeg har delt den ut i

facebook (Shaista afg) og i

twitter ( shaista bieber) og i

bloggen ( shaaaa.blogg.no)

e-posten min er shaista-a@hotmail.com
29.12.2011, 12:02
Julie Tetlie
Jeg synes du har en veldig bra blogg! Du skriver gode innlegg om Justin, og du viser hvem han egentlig er. Du viser at han er den snille, omsorgsfulle og livlige gutten. Jeg elsker Bieber blogger. Det holder alle beliberene oppdatert på hva som skjer med Justin. Vi belieber må stå sammen for å få han til Norge. Det hadde vært en drøm hvis han kom hit! Jeg skulle virkelig ønske jeg fikk bilett. Det hadde vært utrolig sykt å møte Justin! Før var jeg mye innom Bibses, men nå som jeg har lagt merke til din blogg, har jeg gått mye innpå den. Jeg hadde satt veldig stor pris på å vinne, men lov meg en ting, kår en verdi vinner!

Stå på! :)
29.12.2011, 12:03
Johanne
Jeg er med men har ikke blogg men har likt på facebook. jeg syntes at bloggen din er veldig bra og har mye info. jeg digger justin bieber og har dritt lyst til og vinne og det er null problem med fly bilett.håper virkelig at han kommer og at jeg blir trukket ut :-D <3 <3
29.12.2011, 12:06
Emilie
Helt ærlig har jeg aldri lest bloggen din, og jeg gikk bare innpå for å være med i konkryrannsen, men du har i hvertfall fått en ny leser! du har et dødskult design og etter å ha sett litt på inleggene Skriver du om sånne ting man egentlig ikke trenger å vite i det heletatt, men er bare gøy å vite! Og ikke minst virker du som en sykt tøff jente som ikke bryr deg om hva alle andre sier. Jeg gleder meg til å lese flere innlegg!

Beste konkurransen! Det hadde vært helt sykt å vinne!! Bare til å krysse fingrene! Håper jeg vinner så utrolig mye!

Hotmailen min er Emilie.jensen28@hotmail.com
29.12.2011, 12:45
Susanne
ELSKER BLOGGEN !!!!! du er en av Norges beste blogger, syyyyyyyyyyykt kule premier, har aldri vert med i en konkurruanse før, som har hat sånne premier, håper jeg vinner, har aldri vunnet før, så det hadde vert dødskuuuuuuuuuult, å du virker som en snill å hyggelig jente. å elsker at du tar deg tid til å blogge,

får bare krysse fingrene, å håper på det beste, viss jeg hadde vunnet hadde jeg hoppt i taket å skrikt å jublet av glede, beste konkurransen ever !!!!

min hotmail er: susannevd@hotmail.com :):) Du e syyyyykt rå at du jer sånne premier !!!!

-Susanne
29.12.2011, 12:57
Nina
Du er en utrolig søt jente, og virker veldig glad og snill. Og ikke minst gavmild! Ohmygod! Hvis jeg vinner, håper jeg virkelig vi blir godt kjent. :)

Bloggen din ja. Bloggen din er faktisk en av de JB bloggene jeg leser. Jeg syns noen blogger blir litt "patetiske" og "egoistiske" liksom. Men det er ikke denne bloggen. Derfor liker jeg den,og leser den når det faller meg inn. :)<3

Premien. Hva er det å si? Jeg har ikke ord! Dette er en utrolig premie. Som sagt, du er utrolig gavmild! Hvis jeg vinner, går jeg til Oslo (hvis konserten er der) hvis nødvendig! Så utrolig er denne premien.

-Nina Samuelsen
29.12.2011, 13:15
URL: http://scoot.blogg.no
Nina
Her er innlegget mitt :

http://scoot.blogg.no/1325159337_belibsbloggno.html#comment
29.12.2011, 13:19
URL: http://scoot.blogg.no
FORREALBELIEBERS
Forresten jeg har ikke facebook da, men her er innlegget på bloggen min/vår (det er bare jeg Selina som er med): http://forrealbeliebers.blogg.no/1325161114_stoor_konkurranse.html

Jeg må innrømme at jeg ikke har lest bloggen din før, men jeg gikk gjennom den nå og den var UTROLIG bra! Dere legger virkelig mye jobb i denne bloggen og så utrolig fint design :-) Jeg vet at jeg har dårlig sjanse til å vinne når jeg ikke har lest bloggen før, men Never Say Never, ikke sant? :-)

Du er utrolig snill og gavmild når det gjeder denne konkurransen! Bruke så masse penger som du heller kunne brukt på deg selv, det er utrolig snilt!! <3 Og premien er jo helt FANTASTISK! Hva hadde vel vært en bedre premie enn denne? UTROLIG!

Utrolig fin, bra og aktiv blogg, en utrolig snill og grei blogger og UTROLIG, FANTASTISK premie <3

#MuchLOve
29.12.2011, 13:25
URL: http://www.ForRealBeliebers.blogg.no
FORREALBELIEBERS
http://forrealbeliebers.blogg.no/1325161354_stor_konkurranse.html

Du er en utrolig søt jente som fortjener alt godt i verden. :)

Digger bloggen din, og leser den som regel for å få nye nyheter. Og sjekke om det er noe på din blogg, som ikke er på vår. :)

Premien er helt utrolig!! :D Fantastisk!

-Nina (forresten , det var jeg som sendte deg melding på face om dette var lov.. :) Håper det!! Hvis ikke..så slett denne kommentaren og ikke den andre. please. Ikke annuler påmeldesen min! <3 I'm a huge Belieber!!)
29.12.2011, 13:32
URL: http://forrealbeliebers.blogg.no
dinadundas
wow, digger bloggen din!! Premien kunne nesten ikke vært bedre!!!
29.12.2011, 13:34
URL: http://dinadundas.blogg.no
Rikke
Om deg: Du er utrolig flink til å lage design til bloggen og å skrive innlegg til den!

Om bloggen: Den er utrolig fin! Jeg elsker justin bieber og leser bloggen din hver dag!

Om premien: Det er den beste premien noen kan vinne!Det er helt utrolig at du deler ut en sånn pris! Det gjør bare bloggen din enda bedre! :)
29.12.2011, 13:36
malin skog
Jeg syntes du virker veldig hyggelig og så er du veldig søt:D

bloggen din er utrolig bra, og detaljert om livet til JB

premien er fantastisk! hadde vært rått og dratt på JB konsert, og resten av premien er herlig
29.12.2011, 13:48
Wenche Wiik
Jeg så noen som hadde linket til innlegget på facebook og ble kjempeglad. Jeg har ikke lest bloggen din kjempelenge, men jeg vet at jeg vertfall skal begynne og lese nå! :) Måtte jo og selvfølgelig lese mye på bloggen din, og jeg er kjempe fornøyd: Du skriver bra og har ferske fakta!

Designet er utrolig ryddig og fint, noe som gjør at det er lett oversiktelig. Bra jobbet! :)
29.12.2011, 14:34
Eline
Har gjort alt!:)

Hva jeg syntes om deg:Jeg kjenner deg jo ikke. Men har snakka litt på facebook. Men sånn som jeg har sett igjennom bloggen, facebook osv, virker du som en kjempekul, snill og herlig person. Det er utrolig snilt gjort av deg, å gjøre alt dette for oss lesere! Man kan si jeg er en stolt Beliibs leser.. å btw, elsker håret ditt!♥

Hva jeg syntes om bloggen: Bloggen har et veldig ryddig design, som gjør at det er gøyere å lese den. Jeg syntes det er vanskelig og kjedelig å lese en blogg med rotete design.. hehe..Du er kjempeflink til å komme med nyheter, og historien er KJEMPE bra♥

Hva jeg syntes om premiene: One word. OMB!. Premiene er jo helt syke. Hadde jo vært sykt gøy å gått på konsert med deg (viss JB kommer da), å blitt bedre kjent med deg. I tilleg med å gå rundt å lukte Someday. En lukt som Justin Bieber har valgt ut spesielt til oss jenter! Å de andre "stuffene" hehe. Blir spennende å se hva det er!:)

TUSEN TAKK FOR AT VI HAR FÅTT DENNE SJANGSEN HEDDA!

DU ER VIRKELIG EN HERLIG OG SNILL JENTE!

Klem Eline♥
29.12.2011, 15:08
Kaia Lian Olsen
Hedda ♥

Du er en herlig jente med et sykt fint hår! Du har kjempefin blogg.

Premiene du har er helt sykt fine! Du lar en vinner dra på konserten til Justin bieber! Det er helt sykt snilt av deg! Du er et stort forbildet for mange Justin bieber fans der ute ♥ Tusen takk for at du har laget denne konkuransen! Det er bare helt sykt snilt av deg!

Stå på vidre Hedda ♥ Du er kjempe snill og en herlig jente!
29.12.2011, 16:13
URL: http://Aaial.blogg.no
mariellsophie
Du er en super jente, du har syykt fint hår og kjempe snill. Jeg liker deg som venn helt klart:))

Bloggen din er helt super♥ Elsker designet og konkuransene du har:)) DU får jo vite twittern te justin på bloggen din som er bra og bloggen er helt super:)) ♥♥

Premien er helt utrolig, det at du vil gi bort sånne premier er kjempe flott! Disse premiene er jo dyre. Trur ikke jeg har rå til det. Og det at du vil gi bort gaven til en av fansene er fantastisk. Justin er jo forbilde til oss!

Stå på Hedda:)♥ du er en super blogger! lykke til videre♥ :D
29.12.2011, 16:21
URL: http://mariellsophie.blogg.no
camilla
dette er en veldig kul blogg <3 og jeg elsker premien <3 den er så fin <3 jeg elsker justin bieber <3

stå på vidre med bloggingen hedda <3 klem camilla
29.12.2011, 16:23
Lillian Bieber Hellesø
Om deg: Du er en fantastisk pen, snill og modig jente, jeg leste den "historien" (eller hva jeg skal si..) som du la ut på Norske Beliebers for en stund siden, og jeg syns du er veldig sterk som har gått gjennom noe så fælt. Så fortsett å være den personen du er - DU er fantastisk.

Om bloggen: Denne bloggen er kjempefin og jeg elsker den !! Ikke så mye mer å si egentlig - Elsker den!

Om premien: Den beste premien ever, elsker den også !

<3
29.12.2011, 16:27
Rikke
Jeg synes du er en jente som har et hjerte av GULL. Å du har en veldig bra personlighet & et utrolig fint Utseende:)<3Premiene du gir er Sykt fine og bra for de som elske Justin Bieber, som jeg gjør ;pp Å at du gir bort en billett til Justin Bieber konsert om han kommer til Norge er bare Helt sykt snilt gjort av deg!!<3 Tusen takk får at du har laget denne Konkurransen! <3 Stå på Vidre Hedda!<3 Du er en virkelig flott jente ;) Jeg er en FAST leser av bloggen din og det kommer jeg alltid til å være! :)<3
29.12.2011, 16:30
marie - kommenterer alltid tilbake!
jeg synes du er utrolig herlig jente som kjøper billetter og gir fine premier til folk! du oppfyller drømmen våres! premien er jo helt herlig digger den ;*

bloggen din er syktbra! stå på videre med bloggingen din,Hedda ;)

klem marie :) <3
29.12.2011, 16:31
ODNORWAY
Jeg syntes du er utrolig sterk person. En som har gått igjennom mye du ikke fortjener. Du er også en utrolig herlig jente, snill og pen. Jeg har knapt snakket med deg, men de få gangene vi har chattet har jeg funnet ut at du er en person jeg vil bli bedre kjent med. Samtidig digger jeg deg for at du faktisk tørr å farge håret ditt rødt, det ser så utrolig kult ut. Desverre er jeg for pingle til å gjøre det selv... hehe. Bloggen din er drit bra, du oppdaterer mye og kommer med masse bilder og nyheter. Historien din er en historie jeg lever meg veldig inn i og jeg er fast leser her. Hva jeg syntes om konkurransen? Jeg har ikke ord for hva jeg syntes... Det hadde vært en drøm som kom i oppfyllelse om jeg vant dette. Stå på Hedda, du er et fantastisk menneske :)

Navn: Alexandra Schouten

e-post: alexandra.s@live.no

blogg: odnorway.blogg.no

<3
29.12.2011, 16:45
URL: http://odnorway.blogg.no
Margrethe Marken
Hedda♥

Du e en sykt søt å herlig jente med nydelig sykt hår og smil! Du har en kjempe fin blogg ♥♥

Du har sykt fine premier og du e ei syk jete som lar en vinner dra på Justin Bieber Konserten! Det e sykt snilt av dæ ♥♥♥

Du e et STORT "forbilde" av mange Justin Bieber fan å beliebere! :)

Du sykt sykt flink å tusen hjertelig TAKK får at du laget denne konkurransen, du e bare helt rå Hedda!♥

Bare det å stå på Hedda! ♥♥♥ sykt snill å herlig jente! ♥♥

Klem Margrethe! :D
29.12.2011, 16:51
URL: http://maggapusi15.blogg.no
Kristianne Kjær Knudsen
Du er kjempe flink til å blogge,du oppdaterer mye og det er bra! Jeg har ikke snakket med deg, men uansett. Jeg syntes også du har veldig kult hår og er veldig pen. Jeg skal i dag begynne og lese historiene dine. Fordi jeg leser så mange på en gang får jeg ikke tid til å lese alle jeg finner, men jeg skal begynne så fort så mulig. Det hadde vært helt utrolig å vinne dette! Helt UTROLIG! Jeg hadde vært evig takknemlig hvis jeg vant! :))

Jeg har ikke blogg da;)
29.12.2011, 16:54
Henriette
Jeg syntes du virker veldig hyggelig og du virker som en fantastisk person :) Det jeg elsker med deg er at du har drit fint hår og blogger kjempe bra :) tuller ikke !! og ikke minst er sykt pen :))

Bloggen din er den beste bloggen jeg har vært innom og du blogger kjempe bra om Justin Bieber :) kunne ikke hvert bedre :)

Premien er jo helt fantastisk og det er jo det beste man kan vinne ... jeg fikk helt sjokk da jeg så hva premien var, begynte nesten å grine :) haha)

Og du er en sykt snill jente som lar noen av dine lesere dra på konsert med han når egentlig du burde vært der selv :)

Håper du finner den perfekte vinneren :)

klem Henriette :DD
29.12.2011, 17:08
Victoria Tho
Jeg syntes du er en kjempe flink blogger og ikke minst en herlig person, med er stoort hjerte! Du bruker så mye penger og tid for at vi skal vinne ting osv.! Det syntes jeg er utrolig bra gjort! Setter utrolig pris på det!

Bloggen er også super! Masse bra info osv. om Justin Bieber og andre som har med han å gjøre :P Haha!:)<3 Historiene dine er også utrolig gode! Love it!

Premien... Den er den beste premien i verden! Tenk å vinne det, da er man heldig assa!

TUSEN TAKK FOR AT DU ER EN SÅ HYGGELIG PERSON, SOM GIR SÅ MYE!:)<3

*har ikke blogg*

Victoria BieberTho (facebook)

victoria_zolena@hotmail.com
29.12.2011, 17:20
Aayat<3
elsker deg! justin Bieber! bloggen din! premien!
29.12.2011, 17:20
URL: http://aayath.blogg.no/
Nina Falkenberg Vabø
Jeg synes det er helt utrolig at du vil gi bort en slik premie!Det er jo den beste premien noen noen gang kunne fått og jeg hadde blitt verdens gladeste hvis jeg var så heldig å få den!

Jeg syns bloggen din er blant de beste Justin Bieber bloggene, og jeg leser den hver dag! Og du virker som en utrolig snill, VELDIG pen og omtenksom jente:)da får jeg bare krysse fingrene for at det er meg som vinner, men uansett er det fantatisk at du gir bort en så verdifull premie, uansett hvem som vinner!! ;)
29.12.2011, 18:38
Johanne Nordås- som ELSKER justinbieber<3<3
Hei! Jeg syns du er helt fantastisk. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Du er en person man definitivt kan le seg i hjel med, men man kan også snakke med deg om vanskelige ting og det er helt utroligt. Jeg er 13 år og jeg er ganske sikker på at jeg er den største justin bieber fansen som ekstisterer. Jeg begynte og gråte da jeg leste dette innlegget for jeg ble så glad. Tenk om jeg Johanne Nordås (gæææærn etter justin bieber) kunne vinne biletter, det hadde hvert sykt. Gråter bare jeg tenker på det.Haha, pappa sier at hvis han møter JB! så skal han si til han at han burde passe seg, for meg for jeg driver og stalker han. Jeg ser ofte på mange JB- blogger men ender av en eller annen grunn alltid opp på denne. Jeg liker headeren, designet, Justinbiueber<3hihi. Og ikke minst bloggeren. Du har inspirert meg på alle måter(akkurat som justin bieber gjør, hihi) og jeg liker deg veldig godt. Jeg syns det er utroligt at du har en slik konkuranse, for og være så snill at man gjør noens store drøm sann(det er ihvertfall min store drøm og komme på konsert med utrolige,pene,dyktige JUSTIN-OMG-BIEBER) du er også en utrolig jente og uansett hvem så vinner, så setter jeg så utrolig stor pris på at du har en blogg som jeg blir inspirert av, og får høre om Justin-baby-Bieber<3 Lagde en liten regle om meg og Justin<3 haha, jeg syns den er søøt. :*

her kommer den: That should be me. But never say never. Lets pray so maybe one time you can love me. Then there will be one less lonely girl. Just remeber. U smile, i smile. <3 Haha håper du skjønte den. (sangtittelene til noen av sangene hans:*))

Oja det glemte jeg nesten. epostadressen min er Johanne-123@hotmail.com lykke til alle over og alle under meg. Uansett hvem som vinner så blir jeg glad av at noen i norge får oppleve det beste som finnes <3
29.12.2011, 19:22
Johanne Nordås- som ELSKER justinbieber<3<3
Hei ! over her ble jeg så opphengt i og skrive at jeg glemte noe. Hvis du søker på Johanne Nordås på facebook, ser du at jeg har lagt ut link, og jeg har lagt ut link til beliibs sin side på facebook :) Og premien er så syyk at jeg klarer nesten ikke og stoppe og skrive.... du har virkelig ikke "made my day", men "made my life"(muligens) hihi<3 men uansett så er jeg glad i deg(ihvertfall glad i det jeg har lært til og kjenne deg , på bloggen og slikt) Og få den ære av og dra åp konsert med deg, ville bli en mulighet til og bli mer kjent med deg og det vil jeg VIRKELIG . Da vet jeg at hvis jeg vinner får jeg ihvertfall dra på konsert med en ekte Beliiber<3 Haha, vi skrivest <3
29.12.2011, 19:33
Johanne Nordås- som ELSKER justinbieber<3<3
Du har "made my day" også asså:) Haha, måtte bare si det<3
29.12.2011, 19:36
Marius Pedersen
Du er en ganske så snill og pen jente, liker deg ganske godt, en god venn :) Det er mulig å beskrive hva jeg liker med deg, det er så mye <3 Du er ganske så hyggelig å snakke med. Når jeg legger på etter vi har snakket så skjønner jeg hva det er med deg, og det alle andre sier, ja du er ei fantastisk jente som er så fin <3 Liker godt den måten du er :)

jeg Digger bloggen din, er fast leser :)

Premien er jo helt fantastisk, hvem er det som ikke vil ha en sånn premie ? Jeg vil iallefall gi så å si alt jeg har for å vinne denne konkurransen :)

Eposten min er: marius.gp@hotmail.com
29.12.2011, 20:00
zerina pb
OM DEG: jeg leste historien din i norske beliebers, og den rørte meg virkelig. jeg satt å gråt. du er en utrolig sterk person som har gjennomgått mye, men du forsetter å kjempe! historien din ga meg inspirasjon til å aldri gi opp selv om en tid kan være vanskelig. og så virker du utrolig kul, snill & søt. og jeg digger at du tørr å skille deg ut med rødt hår <3

PREMIEN: seriøst, det er den beste premien noensinne!! du kunne heller brukt pengene på noe annet, til deg selv f.eks - men istedet er du så snill & betaler så mye for en konsertbilett. og det som er så kult er at hvis man vinner, så drar man med deg. og det hadde vært et minne for livet å dele det med en belieber<3

OM BLOGGEN: jeg skal ikke juge å si at jeg leser bloggen osv bare fordi jeg vil vinne els. jeg stikker en gang iblandt bloggen din og sjekker den. har lest noen deler av historiene dine & de er kjempe brae! jeg lever meg inn i dem<3

Facebook; Zerina Budimovic

(vi er venner, så kontakt meg der. hihi)
29.12.2011, 20:17
URL: http://zerinapb.blogg.no/
Minken
Gidder ikke drive å smiske ogsÅnt dom dissa over her gjør,men jeg syntes du virker utrolh hyggelig,og du er snill Som gidder å lage og skrive om justin! Og helt ærlig var det du som fikk meg til å bli fan av justin ! Konkurransen er helt utrolig bra og om jeg hadde vinni hadde jeg seriøst dødd. Kanskje ikke dødd men. Om du velger meg kommer du ikke til å angre og vi to skal gjøre ALT for å møte justin. Seriøst. +at jeg har bursdag i dag så får håpe jeg har ekstra hell siden jeg har bursdag idag :D om det er mye skrivefeil er det pga jeg er på iPhonen (: håper du cævelger meg,for jeg lover å gjøre det til en kveld du ALDRI glemmer ;))
29.12.2011, 20:45
Minken
Glemte å skrive e post! minken.gjerald@gmail.com
29.12.2011, 20:47
Maren Bieber
Heei !! elsker justin men vinner ikke uansett så kjønner ikke hvorfor jeg skriver dette :/!
29.12.2011, 20:54
Christine !
Dette er verdens beste konkurranse! Har linka på facebook på Justin Bieber norway gruppa.https://www.facebook.com/groups/128408393843193/ og på min face ; Christine Græsdal

om deg: jeg vet ikke hvem du er, kom akkurat innom denne bloggen, men jeg er helt sikker på at du er utrolig pen! :D

om bloggen: jeg kom akkuratt innom denne bloggen, men jeg synes designet er utrolig fint og jeg skal iallefall begyne å lese historien nå når jeg er ferdig å linke på bloggen min også :)

om premien: Er den beste premien noengang! <3 når jeg så at du skulle ha denne konkurransen og der jeg faktisk kunne vinne konsertbillett, du aner ikke hvor utrolig glad jeg ble. jeg har alltid hatt lyst til å kjøpt en konsertbillet til en av justin sine konserter, men har aldri hatt peng til det. og vist jeg skulle vinne denne konkurransen så hadde det blitt noe av det neste som skjedde meg , du aner ikke hvor glad jeg hadde blitt. da hadde vært super glad i mange mnd framover. det å få en konsertbillett til selveste Justin Bieber er bare helt rått!
29.12.2011, 20:55
URL: http://www.christinegresdal.blogg.no
Mai Helene<3
Jeg syntes du virker snill og koselig og alt det der, og håret ditt er skikkelig fint !!<3

Jeg digger bloggen, er innom den nesten hver dag, men jeg kommenterer ikke så mye da :( men jeg digger designet. Btw: er du flink på å lage design ? Isåfall kan du hjelpe meg med min blogg da?? Kontakt meg på : mai___helene@hotmail.com :))

JEG DIGGER PREMIEN, HAR SKIKKELIG LYST TIL Å DRA PÅ KONSERTEN HVIS DEN KOMMER TIL NORGE! Og mammaen min og pappaen min har sikkert ikke råd til å kjøpe en til meg... Hvis jeg ikke vinner og ikke mamma eller pappa kjøper billet til meg, kommer jeg til å DØØ! Og hvis ikke går det jo bra med noen andre premier da ;))

Love Justin and Love the blogg!<3
29.12.2011, 21:25
URL: http://maiheleneslife.blogg.no
Maren Johnsen Pedersen
Syykt braa..

Bloggen er helt klart en av de beste bloggene jeg har lest.. foretrekker den over de som blandt annet ligger høyt oppe på blogg topplisten, som tydelig vis skal være bra.. Men jeg synes din er bedre..

Du virker absolutt som en utrolig hyggelig jente, omtenksom og ikke minst pen.. omtenksom vet vi jo alle du er som har dette som en premie!

Når vi snakker om premien er det jo rene drømmen.. du er veldig generøs som har dette som en premie, og ikke minst er det utrolig.. en bilett til en av justin sine konserter er jo bare til å dø av.. Håper virkelig jeg kan vinne denne premien, men uansett hvem som vinner er de utrolig heldige og glade på demmes vegne.

Jeg krysser i allefall fingrene og tærene for at jeg skal være den heldige personen som får vinne denne premien" ;))

- Keep up the good work.
29.12.2011, 22:14
loveehellokitty
Heisann! <3 <3

Jeg syntes du virker som ei super jente ! OMG, du er seriøst en av de snilleste jentene på jorden vist du virkelig spanderer en justin Billett på en av oss! Det er en drit bra personlighet du har, jeg vet ikke om jeg får råd til en billett vist ikke! Han er liksom den gutten jeg tenker på hele tiden, akkuratt som andre beliebers, men jeg elsker han noe sykt! Jeg digger også bloggen din, elsker historiene dine! Jeg leser de om, og om igjen av og til fordi de er så sykt braaeeee ! <3 Du har seriøst den beste bloggen av Justin Bieber jeg har sett, ! + at jeg elsker designe ditt og du skriver veldig braaa! Du virker også skikkelig søt du, fint hår! skulle ønske jeg så deg en gang, jeg får sjangsen til det, vist jeg får premien! Men du virker som ei mega,søt,snill jentee! Alt dette jeg skriver er sant!

PS: Kan du maile meg, om det kommer en sånn Parade igjen om Justin!???? :) Vil gjerne der! <3
29.12.2011, 22:17
URL: http://loveehellokitty.blogg.no
Camilla
Bieber?

Han lille guttevalpen der? Neeh, trenger ikke billett eller stærsh, men håper kusina mi vinner :D Hu digger´n!!
29.12.2011, 22:26
Mariel Madeleine
wow ! jeg kan ikke tro at du faktisk gjør dette, det er helt amazing!

nå må jeg inrømme at jeg ikke leser bloggen så mye (pleier ikke å lese noen blogger), men jeg sjekker denne regelmessig, eller hvis du poster link på fb :p

deg som person kjenner jeg ikke, men du virker som en søt og snill jente som jeg sikkert kunne blitt venn med :-) du virker også som en ekte belieber, og ikke bare "medgangssuporter", hvis jeg kan si det sånn..

premien er jo rett og slett til å døøøø for ! jeg mener, hvem vil ikke ha konsertbillett? til og med folk som ikke er beliebere vil på konserten fordi det er så stort! men det at du i tillegg gir folk fler premier (someday og annet stuff), viser at du virkelig bryr deg om leserne dine!

nå har jeg lest noen av de andre sine kommentarer, men jeg håper at min ærlighet tells litt ihvertfall. #håp

uansett hvem som vinner er personen utrolig heldig, ikke bare fordi personen får alt dette, men også fordi personen får en sjangs til å bli venn med deg. *smisksmisk* hihi, nejda, jeg er serriøs :-)
29.12.2011, 22:31
Louinda<3
Hei<3

Dette er den beste bloggen om Justin Bieber jeg noen gang har sett. Jeg syns du høres ut som en supersnill og grei jente, og veldig flink til å blogge! Jeg har lett og lett på nettet etter informasjon om konsert, og endelig fant jeg noe jeg likte<3 Jeg kommer til å lese denne bloggen fast, og gjør nesten hva som helst for den biletten.

Snakkes¨

bloggen min; www.annaloouinda.blogg.no
29.12.2011, 22:39
URL: http://www.annaloouinda.blogg.no
Luljeta
Jeg synes du virker utrolig grei og hyggelig jente. Du er utrolig pen, sier ikke dette for at jeg skal vinne osv men at du fortjener og bli kalt det og det kommer rett fra meg,(no lie)

Bloggen din er helt suveren du blogger som bare det.

Digger at du holder bloggen oppdatert. Jeg leser bloggen din standart, men glemmer å kommentere skal bli mye flinkere! Jeg har sett mange bilder av justin bieber på bloggen din som jeg aldri har sett før. Jeg har også dæva av de thoughts bildene på bloggen din!

bloggen er rett og slett en ubeskrivelig blogg som ikke kan beskrives med ord!

premien din er jo helt fantastisk, beliebers får endelig en sjans til å vinne noe dem sikker har ønsket seg lenge, Den som vinner for endelig møtt han vis han kommer til Norge som hun/han har ventet på i mange år! Jeg håper den som vinner virkelig fortjener premien og det at du tenkte på denne premien er jo helt genialt! bra tenkt :-) thumbs up for you!'

Blogg: www.luljeta.blogg.no (http://luljeta.blogg.no/1325195040_konkurranse_hos_belii.html)

Facebook: Luljeta Tahiri(Bieber)

Hotmail: Luljeta_ta@hotmail.com
29.12.2011, 22:45
URL: http://luljeta.blogg.no
hedda rysjedal
jeg syns du er en utrolig søt jente! som elsker justin, og du har en sykt bra blogg! leser den hver dag og du er utrolig flink til å oppdatere og gode nyheter og sånt om justin!

men jeg har ikke blogg da!
29.12.2011, 23:35
Sara g. Johannessen
Jeg kjenner deg ikke, men føler på en måte at jeg kjenner deg litt gjennom norske beliebers;) du er en utrolig søt belieber, og du har syyyykt fint hår! Bloggen din er KJEMPEBRA, du er sykt flink til å oppdatere, og jeg er innom den VELDIG ofte!!!! :-)

Premien er FANTASTISK !!! Kunne nesten ikke vært bedre! Den som vinner er utrooooolig heldig!!<3

Jeg har ikke blogg:((

Sara.g.j@hotmail.com
29.12.2011, 23:58
Amalie Beck
Hedda, Hedda, Hedda.... Du er fantastisk. Tenk å bruke JB-konsert billetter som premie, her på denne bloggen. Kunne ikke vært noe bedre premie, det skal du vite !

Du er så utrolig sterk. Tenk, du smiler selv om du har vært igjennom mye i det siste.. Du skal virkelig vite at vi, beliebers er her for deg. Dag inn, dag ut. Uansett hva. Jeg har snakket litt med deg på chat og du er virkelig nydelig. - Jeg sier ikke alt dette pga. konkurransen, men fordi jeg vil at du skal vite det. Det er så viktig at du vet det.

Digger virkelig bloggen. Fast leser, ofc. Bra design. Veldig gode oppdateringer. Historien er fantastisk spennende. Alt er perfekt med bloggen, virkelig!!

Jeg har linket mine venner linken, sendte noen på chat og forklarte om konkurransen også :)Dette er virkelig en unik mulighet. Tror ikke det er mange som faktisk gir bort en billett i en konkurranse. DU skal vite, jeg er sjokkert! Du er FOR fantastisk. Det beviser denne konkurransen at du er ++!

Jeg kommer ikke til å vinne, men prøver for'det. Somsagt dette er en unik sjanse. Hadde jeg vunnet dette hadde jeg vært helt i tusen. Hadde virkelig betydd SÅ mye. Never say never, right ?

Kunne sittet her i times-hvis og forklart hvor stort dette er, men det vil etterhvert bli alt for kjedelig å lese. Håper du har fått noe ut av å lese denne teksten. Du må huske at du er en fantastisk jente.

- Dette betyr virkelig mye !
30.12.2011, 00:01
Hilde Tomassen!
Hedda; Du er utrolig kul, kjempe grei og fantastisk fin! Du skriver utrolig bra, elsker bloggen din! Du har ein fantastisk personlighet (ifra det eg har fått inntrykkav) Håret ditt er heilt konge! Du er driit kul, og er åpen! du er og veldig lett og snakka med!Og du er ein trofast Belieber! Du er rett og slett fantastisk! HEDDA EG DIGGE DEG OG BLOGGEN DIN!! <3 - Hilde Tomassen

Haha, håper eg vinne, har aldri vunnet noen konkuranser før men som han sie skjølv #NEVERSAYNEVER <3
30.12.2011, 00:29
Ada Synnøve Karlsen
Hedda: du er snill, kul, sick pen og søt!<3 (: Bloggen din er syyykt fin, bare elsker den! <3 Og jeg elsker håret ditt, sykt kult! ;P Du er kjempe lett og snakke med og er alltid snill<3 Du er en helt fantastisk person og ei jente jeg har lyst til å bli litt bedre kjent med ;)

Og premien er helt fantastisk, det er alt en belieber drømmer om å få!!! helt fantastisk<3 Den personen som vinner denne premien er utrolig heldig! Det betyr masse ;D

Lykke til alle sammen, måtte den beste Beliebern vinne! Never Say Never<3<3

Blogg: DrewJustinBieber.blogg.no

E-mail: ada_k_97@hotmail.com
30.12.2011, 01:00
URL: http://drewjustinbieber.blogg.no
stine aasgard pedersen
HERREGUD HEDDA!!!!

ELSKER bloggen din! den er så nærme perfekt som mulig! Du gjør en dritbra jobb med oppdateringer, og historien er sykt bra. Jeg lever meg sånn inn i det at jeg av og til glemmer at det ikke er sant <3

Og jenta bak bloggen er helt sykt pen! Har sagt det til deg på norske beliebers gruppa på facebook, men sier det igjen! du er en stor inspirasjon. Kjenner deg jo ikke, men får en følelse av at du tør å være deg selv, og at du er en veldig sterk person! Har av en eller annen grunn lyst til å bli kjent med deg, så hvis du har lyst, bare prat med meg på facebook:)

og premien er fantastisk:) Det er sykt snilt gjordt av deg å bruke så mye penger på en premie til de som leser bloggen din :) håper du får billetter da :)

du er en sykt grei og snill jente Hedda:)

Lykke til med valg av vinner <3
30.12.2011, 05:20
URL: http://twitter.com/stineaasgard
Shanu Jenoseelan
Jeg elsker justin bieber og har lagdt ut konkuransen på face på den Norske Beliebers gruppa. Premien er fantastisk. Det må være den beste premien som fins kunne ikke bli bedre. Ble helt sjokkert og bare sekunder etter gjorde jeg alle kravene. Du virker som en kjempe snill, søt og delsom person. ! ELSKER Justin Bieber<3<3<3

håper jeg vinner... :) :)

sanuja0812@hotmail.com
30.12.2011, 11:06
Marie ♥♥♥
Jeg syntes du virker som en helt fantastisk person, jeg kjenner deg ikke, men gjennom bloggen og denne konkurransen virker du helt herlig, at du vil liksom sette en sånn konkurranse med sånne store premier! Bloggen din er fantastisk, jeg har ikke lest bloggen din så veldig lenge for å være ærlig. Men den er kjempe bra, og premien er Beeest! <33 Håper jeeg vinner <3333
30.12.2011, 12:16
URL: http://www.mizzmarie.blogg.no
Thea :)
Jeg synes du virker som en utrolig snill og sterk person. Jeg kjenner deg ikke, men føler på en måte at jeg kjenner deg :)

Jeg elsker bloggen din, men jeg har ikke lest den så veldig lenge. Av det jeg har sett så langt er den sinnsykt bra. Stå på videre. Bloggen din fortjener og ligge på topplisten:)

Premien er helt syk! Tenk at noen vil gi bort en slik premie på en blogg <3 Synes det er helt sykt snilt av deg !
30.12.2011, 14:22
Ingrid Maria
-Jeg kjenner deg ikke så godt! Men du er sykt snill og kjempe pen. Du blogger kjempebra!!Elsker håret ditt oxo♥ (kan ikke akkurat si så mye mere siden jeg kjenner deg ikke så godt.)

-Jeg har ikke lest bloggen din så lenge... Men siden jeg startet å lese synes jeg bloggen er kjempe bra♥ du har fint og ryddig design,du oppdaterer ofte på bloggen! kan ikke si så mye mer siden jeg har ikke lest den så lenge...

-Premien er jo kjempebra,du er sykt snill som betaler alt det♥ det er jo dyrt. og det er den beste premien på en konkurranse!

Hedda,du er syyykt snill♥
30.12.2011, 15:47
URL: http://ingridmariakr.blogg.no
Hege
digger bloggen, ser på den flere ganger til dagen! elsker designet, og måten du blogger på :D elsker historien og!

jeg elsker personligheten din, etter hva jeg har sett på Norske Beliebers, og hvordan du skriver her på bloggen. det bevises enda mer når du faktisk gir bort KONSERTBILLETTER i premie! WOW, den gutten som får deg til slutt, må være ekstremt heldig!

PREMIEN ER DEN BESTE NOEN SINNE! kan ikke beskrives bedre enn det ;D

btw, LES MAILEN JEG SENDTE! vet ikke helt sikkert om jeg får lov..
30.12.2011, 16:49
URL: http://w0ords.blogg.no
marie eidsvåg
du virker som en veldig grei og herlig person. digger alle norske beliebere! at du har laget denne bloggen viser bare at du virkelig elsker justin bieber! du er ganske modig som har laget denne bloggen og tar i mot alt hatet og stygge kommentarer fra hatere. i tillegg syntes jeg du er kjempepen og jeg elsker håret ditt! jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg :)

jeg elsker denne bloggen. den er rett og slett fantastisk. designet er kjempefint og skikkelig koselig! du skriver utrolig bra :D jeg elsker at du er flink til å oppdatere og at du alltid har bilder.

helt ærlig så er dette den beste premien noensinne! sånn som deg så er jeg en belieber selv og jeg elsker justin bieber! jeg har aldri vunnet en konkurranse så jeg hadde blitt overlykkelig hvis jeg hadde vunnet! jeg hadde kommentert hvert eneste innlegg du la ut for over en måned eller noe sånt.

håper seriøst jeg vinner! jeg har delt konkurranse på facebook og sendt link til vennene mine :)
30.12.2011, 17:59
URL: http://www.facebook.com/marie.eidsvag
beffse
OMG ,, Du må være ei kjempe hyggeleg jente !<3

Håper du får tak i billetter så noen kan vinne !!

Veldig syk premie <3!!

Kontakt meg på FACE om eg vinner !<333

Digger dei <3<3<3<3
30.12.2011, 18:01
URL: http://beffse.blogg.no
Solveig Bieber (FaceBook)
Eg synst bloggen din er kjempe herlig!

Elsker historiene ,, du finner nyheter

om Justin som lyser opp dagen min!!

Du må virkelig være ei grei jente!!<3

Digger deg allerede <3!!

Plzz kontakt meg på FACEBOOK om eg vinner!

FÅR HÅPE PÅ DET!!

Og håper på og få møte deg en plass,,

du må vere ei "DIGG" Har aldri vunnet en konkuranse før heller får kryssefingrene og håpe!!

Mamma seie det blir for dyrt får ho visst eg må kjøpe billettene sjølv såå!!
30.12.2011, 18:07
anni <3
Bloggen din er kjeeeeempe bra :)) Elsker justin sååå mye at det er ubeskriverlig <3!!!!!

Digger deg <33!

mail: andrinesk_cala@hotmail.com eller andrine zsaas kristensen på facebook!! Håper virkelig jeg vinner :D

Håper vi møtes en gang! på konsert kanskje......!<3

For siste gang.....digger bloggen <3
30.12.2011, 19:47
URL: http://anniask.blogg.no
Laura
Linket siden og likt siden! :-)

Jeg syntes du er ei veldig sjenerøs jente som faktisk sponser dette selv og gjør dette for leserene dine! Som jeg vet fra gruppa Norske Beliebers på facebook er du ei kjempe søt og snill jente, som virker optimistisk til alt! Du er også en kjempe god blogger!

og bloggen ? Jeg elsker bloggen, den har et fint og ryddig design, og hvertfall en råå fin header! Bloggen er en av de beste loggene jeg leser, og er fast leser! Syntes den har veldig gode innlegg og mye fine bilder!

Hva jeg syntes om premiene ? Premiene er jo helt, ååh, de er jo alt jeg ønsker meg! Det er den perfekte premie, ønsker meg veldig myyeee !

Håper jeg vinner! <3

Mail: laura.eivindsdatter@neasonline.no

Facebook: Laura Eivindsdatter Hestad
30.12.2011, 19:51
Tiril Thiis
deg; vel jeg vet ikke så mye om deg, har ikke lest bloggen så veldig lenge. men etter hva jeg har lest kan jeg se at du er ei hyggelig, positiv jente ! det virker som om du er sykt grei :-)

Bloggen; elsker den ! hvorfor skulle jeg ellers ha lest den? du har et ryddig og fint design, og jeg elsker headeren <3 det vises at du legger mye arbeid i bloggen, fordi du blogger så utrolig bra, og får også tak i så mange bilder, info osv. jeg oppdaget bloggen så sent at jeg ikke rakk å komme meg inn i Never Say Never. Da var du allerede på del 46-47 tror jeg. men skulle gjerne ha lest alt.

premier det vi alle ønsker oss! blir så glad bare av å tenke på det ! og så er du så utrolig sjenerøs som faktisk gjør noe slikt for oss leserne ! utrolig !

<3

har ikke blogg, men facebook , da. Tiril Cecelie Thiis. Og mailen min er ; tirilthiis@hotmail.com
30.12.2011, 20:23
Mariette
Hej.. :) Jeg elsker virkelig premien, herregud billetter.. !!

Men jeg jeg syntes varfal bloggen er utrolig bra, nå kjenner jeg deg ikke veldig godt så kan ikke si hva jeg syntes om deg, men bloggen er SUPER bra,, elsker den..

Jeg syntes du gjør en super bra jobb på bloggen..

LYKKE TIL STORE OG SMÅ..!! her skal det vinnes en billett til en heldig belieber.. !! <3

Mariette@live.no - Mariette Andrsen
30.12.2011, 21:38
Ina
Digger deg og bloggen! Elsker premien/herregud, tenk å vinne billetter. Det hadde vært drømmen.

Dere gjør en superbra jobb på bloggen!

Ina Dahlqvist - fialuns@live.no
30.12.2011, 22:08
URL: http://twitter.com/inadahlqvist
linny
Du virker drit kul! Eeelsker bloggen også! Og herremin, det er bare en driiit digg premie! Har aldri vært på en konsert før, og hadde vert sååå skjønnt om den første jeg var på, var på en JB konsert! <3

Dere er veeldig flinke med bloggen og lykke til alle sammen.... Beliebers love you JB, never give up <3
30.12.2011, 22:17
URL: http://linn33.blogg.no
Elisabeth Lie
OMG, hadde vert verdens største drøm å vønne de bilettene !!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3 ;ff

Du virker som ei veldig grei jente, og er utrolig pen!

Elsker bloggen fordi.. jah den handler om JB, osså er en bra skrevet...

Du gjør vertfall en super jobb på bloggen !! : D

Jeg har ikke blogg .. men håper jeg kan være med fordi om ? ;f har delt på facebook, og har likt siden din !! :D

Håper Justin Kommer til Ålesund da (aa) ikke så langt å reise ! :D

Jeg har egentlig aldri vønne konkurranser, men som Justin sier,

Never Say Never, and your dreams will come true !!

Elisabeth Lie - elisabeth_h_lie@hotmail.com
30.12.2011, 22:25
Elisabeth Olsen
jeg synes du er ei kjempe søt og snill jente( jeg kjenner deg ikke så godt, men har snakka litt med deg)

du er alltid bli og hyggelig <3

JEG DIGGER SERIØST BLOGGEN DIN ! ER INNOM HVÆR DAG, HISTORIEN ER KJEMPE BRA <3

premien er den beste premien noen blogger kan ha, jeg virkelig elsker premien <3
Stine
du har en kjempe fin blogg elsker å lese den.

å du virker og kjempe grei å drit kul! det hadde vært så utrolig kult å vunnet di bilettene! :D

digger deg å digger bloggen!

Stine Osnes - stineosnes@hotmail.com

har ikkje blogg.
30.12.2011, 22:27
IdaBieber
Mail: adi1@hotmail.no

Facebook navn: Ida Malene Purple Ninja

Navn: Ida Malene Berget

Innlegget på bloggen: http://adi1.blogg.no/1325280053_konkuranse_p_beliibsb.html

Blogg: adi1.blogg.no

Hva jeg synes om deg: Jeg synes du er SYKT pen,og du ser snill ut! ( vil bli kjent med deg!! )

Hva jeg synes om bloggen: Den er SYKT bra!! den er på topp 3 lista av bieber blogger jeg leser!!Bra skrevet og bra oppdatert!

Hva jeg synes om premien: Den er sykt digg! Det er den beste premien jeg kan tenke meg å vinne!!

Love Bieber!!<3
30.12.2011, 22:33
tucul4u
Jeg synes du virker som en utrolig kul, hyggelig, snill og heerlig jente! Du blogger helt sykt bra!! Helt ærlig så har jeg ikke vært fast leser så lenge, men den tiden jeg har vært det, har jeg vært helt hekta!! Jeg leser bloggen hele tiden og sjekker vertfall hver halvtime for å sjekke om det er noe mer postet! Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor bibses er den beste bloggen, når det finnes en blogg som din!

Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre premie! Jeg har leenge ønsket å dra på en Bieber konsert, men har alltid vært redd for at jeg ikke har fått sjansen, men nå har jeg jo det!! Så alt jeg kan gjøre nå er å bare vente og se!

kammo_love@hotmail.com

Bloggen min heter www.tucul4u.blogg.no

Mitt fulle navn er Kamilla Aalerud, hvis du lurer på om jeg har likt siden;)
30.12.2011, 22:38
URL: http://tucul4u.blogg.no
frida
premien er beast !!!

du virker som en kjekk jente å jeg elsker bloggen <3<3
30.12.2011, 23:22
Synnøve S
bloggen din er helt fantastisk ! digger den !

Du virker kjempe snill,pen og kul!

Premien er rå bra! har utrolig lyst på Justin Bieber konsert. Har ikkje så mange Bieber ting, så det hadde jo vert mitt i blinken om eg hadde vunne. Hadde blitt UTROLIG glad visst eg hadde vunne :-D

Har ikkje Someday parfymen , men har utrooolig lyst på den! :-D
30.12.2011, 23:39
priti
OMB<3

jeg så lyst på den premien har ingen av tingene jeg har så lyst på det å jeg håper jeg vinner så utrolig lyst på alle de tingene :D tenk om jeg vinner da blir jeg så så så så glad eller tenk på den som vinner premien ååååååååååååååå jeg kommer til å lese denne bloggen hver eneste dag jeg er så glad at fant på det <3<3<3<3<3<3<3<3
30.12.2011, 23:55
priti
jeg så lyst på den premien har ingen av tingene jeg har så lyst på det å jeg håper jeg vinner så utrolig lyst på alle de tingene :D tenk om jeg vinner da blir jeg så så så så glad eller tenk på den som vinner premien ååååååååååååååå jeg kommer til å lese denne bloggen hver eneste dag jeg er så glad at fant på det <3<3<3<3<3<3<3<3 :D
30.12.2011, 23:57
constance
Du er fantastisk, du er pen og inntrykket jeg har fått av deg er at du er dødsgrei og utrolig generøs! Jeg har stalket bloggen litt nå, og jeg er faktisk helt stolt over at du gjør dette!

Bloggen og designet, bildene og innleggene! Du er bare superflink!!!!!!
31.12.2011, 00:53
bibsworld
Forrige kommentar ble ikke helt ferdig, her skriver jeg den ferdig ! Ble uheldig å trykte på post kommentar istedet for endre kommentaren..

Jeg kjenner deg ikke så godt Hedda, men første inntrykket var at jeg synes du virker som en utrolig grei belieber.Eller du er jo det da, hallo? du gir jo bort billett til bieberkonert. Du virker som en sterk person,for du har vel opplevd ganske mye i det siste ? etter som jeg har sett i Norske Beliebers gruppa da. Synd jeg ikke har fått snakket nå mye med deg, du virker som en utrolig interresant person og jeg hadde blitt glad for å blitt bedre kjent med deg. Så er du også veldig pen, digger håret ditt.Og du er iallefall en godhjertet person, uten tvil. Har kjempelyst til å snakke med deg og bli bedre kjent med deg Hedda ♥

Hva jeg synes om bloggen ?

Jo , jeg begynte å sjekke denne bloggen for ikke så lenge siden. Etter noen ganger innom ble jeg fast leser, nå er jeg innom flere ganger daglig.Jeg elsker bloggen din.Du kommer ofte med oppdateringer. Det er ikke bare det , oppdateringene dine er brae og har kjempebra innhold. Du skriver veldig bra. Denne bloggen holder hvertfall meg oppe med nytt om Justin. Designet er også fint og rolig som jeg liker. Alt i alt så elsker jeg bloggen din :)

PREMIEN ER FANTASTISK ,HEDDA !♥

Du er en amazing blogger. Du bruker veldig mye penger på denne premien,og det er til en person du ikke en gang kjenner. Dette er utrolig snillt av deg, du aner ikke. Vet ikke hva jeg skal si en gang.

Om jeg ikke har nådd helt oppi taket før når jeg har hoppet av glede, kommer jeg garantert til å gjøre det om jeg vinner.Om jeg hadde vunnet en konert billett til JUstin Bieber sammen med deg hadde det vel kommet til å blitt min største opplevelse i livet. Jeg har aldri møtt Justin, og det er min største drøm. Han er min største inspirasjon, og har et naturtalent i følge meg. Stemmen hans er vakker og jeg kunne tenkt meg å hørt han Live. (youtube og tv holder jo ikke.)Jeg tror og vet at han er et fantstisk menneske, han er ikke bare nydelig utenpå men på innsiden er han også nydelig. Han er så jordnær å bryr seg om alle sammen.

Jeg elsker Justin Bieber og har forferdelig lyst til å vinne denne konkurransen. Jeg gleder meg villt til vinneren trekkes, selv om jeg har en følelse av at det ikke blir meg.

Uansett ;NEVER SAY NEVER , RIGHT ?♥
31.12.2011, 01:33
URL: http://bibsworld.blogg.no
Siri Emilie
det var jeg som kommenterte det med bloggen bibsworld, men jeg ville bare si at jeg glemte å legge til det innlegget der jeg skrev om konkurransen på min private blogg:L haha, men den er her :

http://siriochlinda.blogg.no/1325115181_beliibsbloggno.html ♥
31.12.2011, 01:41
Andrine!<3
Hedda, du er helt fantastisk! Jeg digger deg, og du virker som en helt utrolig jente. Har sett mye aktivitet i norske beliebers gruppen på fb. Det er litt rart , for jeg har ikke møtt deg eller noe, men jeg ser opp til deg. Du er dritkul, og jeg skulle ønske jeg hadde en venn som deg. Takk for at du er deg selv. Du er fantastisk, og det skal du vite!

Bloggen - du er sykt flink og blogge, og jeg blir misunnelig siden du har en så Nice blogg, haha! jeg følger mye med på den, men er ikke så flink til å kommentere, dessverre.

Premien - herreguud! du er gal, søti. du gjør sånn at noen får denne sjangsen, og tusen takk for det. verdens beste premie! <3 flere skulle hatt sånne...

Andrine<3
31.12.2011, 12:27
Hilde
WOW!!! Må bare være med i denne konkuransen! Å vinne en billett til Justin Bieber konsert! Jeg elsker Justin, så å få sitt ham på ekte, å på en konsert ville vært helt fantastisk! Jeg er en veldig stor fan av ham! Viss jeg hadde vunnet, kunne jeg ikke takket deg nok Hedda!

Din blogg er veldig bra, du oppdaterer hendleser om JB, å skriver fakta om han. Er selv fast leser, jeg leser også mange andre Justin Bieber blogger. Å jeg vil si at din ligger høyt oppe i sammenligning med de andre ;)

Håper det går greit at jeg deler dette på Twitter, jeg heter: hilde_bieber

(mitt fulle navn er Hilde Sæstad Bakken)
31.12.2011, 12:42
Thea Marie Fonn Rød <3
jeg er med!

Du er utrolig pen, og sikkert en veldig grei jente! ELSKER bloggen din, du skriver veldig bra og ikke sånne kjedelige innlegg liksom..<3
31.12.2011, 14:40
URL: http://theamaiken.blogg.no
Karoline
Hedda, du er ei kjempe sterk jente!! Herregud hvor mye tungt du har opplevd i det siste. Synes virkelig synd på deg. Du virker som ei helt fantastisk jente og ikke minst nydelig! Misunner deg!! Du fortjener ikke alt det som har skjedd.. Men jeg er glad for at det går bedre med deg nå <3

Premien er helt suuper!! OMB!!! Du kan oppfylle drømmen til deg selv + en herlig belieber!! Hvor fantastisk er ikke det. Og vi kan også vinne masse annet kult også!<3 Jeg elsker premien! HELT FANTASTISK! <3

Bloggen din er utrolig bra, og du oppdaterer ofte. Ble en fast leser i jula, men har alltid dratt innom bloggen din av og til. Liker at designe ditt er enkelt og fint.

Jeg har likt linken og skrevet innlegg på face! :-)
31.12.2011, 14:54
Malin Haugen
Jeg syns denne bloggen er utrolig bra, er utrolig at du kommer på en sånn konkruanse! Jeg håper jeg vinner, fordi mamma og pappa syns det bare er tull å kjøpe bilett om han kommer til Norge, å da er dette min eneste sjangse. Hadde vært utrolig taknemmelig m jeg hadde vunnet!

malin-stinssen.haugen@hotmail.no , har ikke blogg :)
31.12.2011, 14:55
serinebieber
jeg er med og du er utrolig pen og du er en jeg kunne lett blitt kjent med for du virker kjempe grei og jeg elsker bloggen og premien :D

og innleggene er utrooooolig bra :D

ps: gjort det som skal gjøres :D
31.12.2011, 14:56
URL: http://serinebieber.blogg.no
Hannepuussen
Hei! Jeg elsker bloggen din, og den er bare helt fantastisk! Du/ bloggen er et forbilde! Jeg har gått igjenom det samme som Justin, mine foreldre skilte seg nylig. Og jeg sliter veldig, gjennom disse tidene. Og bare det og få se Justin på youtube, gjør dagen min lysere. Jeg ser virkelig opp til han! Og vist jeg hadde fått møte han, og si til han hva jeg opplever, så hadde jeg blitt den lykkeligste i verden! Han er bare den som gjør dagen min lettere! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre vist han slutter og lage musikk! Har så lyst til og møte han, og fortelle hva jeg går i gjennom nå. Jeg sliter/slete masse med dette året. Frem og til bake på sykehus. Håpr du skjønner hvordqan jeg har det.

hanne.2000@live.no
31.12.2011, 15:10
URL: http://hannepuussen.blogg.no
andrea'pettersen
jeg er med, linket på facebooken min, og likte siden :- )

Du er en utrolig pen og fantastisk jente!

Veldig bra du har sånne konkkuranser som dette :- )

Du virker godt likt, og er sikkert veldig populær!

bloggen din er utrolig bra!
31.12.2011, 15:10
Chanett Marii
Hei :)

Jeg skrevet det på bloggen min,og på facebooken min :)

http://chanettmg.blogg.no/1325340635_beliibs_har_konkurran.html

Jeg synes du virker som en utrolig sterk jente, som har vært gjennom mye i dt siste, og ingen fortjener det.Du er ikke bare utrolig sterk, men jeg føler at du er så jordnær, og hvergang jeg klikker innom bloggen din får jeg liksom en sånn ''ro'' inni meg ( haha sært), ikke bare fordi jeg elsker justin bieber,men fordi bloggen din er så bra ! En dag så gikk nette ut, og jeg gikk helt bananas, siden jeg ikke fikk lese bloggen din.HAH , men da hadde jeg hvertfall noe å glede meg til <3 Du er også utrolig pen, og ja, herregud digger håret ditt!

Bloggen din er utrolig fin, og ikke bare fordi den handler om selveste justin bieber, men fordi du skriver så fint og lager innlegg så ofte som det du gjør. Denne bloggen er virkelig verdt en plass på topplisten, alle bilder,videoer,sanger osv som du deler, herregud , kunne bodd på denne bloggen!

Premien er selvfølgelig helt syk, herregud ,vinne en bilett til justin bieber konsert?!!? kødderu, og someday <3<3<3<3<3<3 OHMYBIEBER, den er jo elsk!! <3 digger deg hedda! :)

Klem chanett<3
31.12.2011, 15:22
URL: http://chanettmg.blogg.no
Dina Fosso
jeg synes du virker kjempe søt, og grei. hihi :) har bare vært på bloggen noen få ganger før, så jeg vet ikke så mye, men ja - kjempe snill (herregud, du prøver få få tak i billetter til en du sikkert ikke kjenner!!) og en god skriver :) TENK hvis jeg vinner!! :o premien er helt sykt, å se han er min største drøm. så ja.
31.12.2011, 18:09
Sanne
Hei :D

Jeg har likt siden på facebook og linket til konkurransen

Du virker som en VELDIG snill jente og, du må være utrolig sterk etter alt du har godt igjenom, det er helt fantastisk at du faktisk har en konkurranse som denne, den som vinner kommer til å bli så glad, og det er ikke mange som hadde gjort det samme. Jeg skulle ønske jeg kjente deg fordi du er litt som et forbilde for ikke bare meg, men også mange andre jenter. Jeg beundrer deg for at du kommer deg gjennom det, men jeg vet jo ikke helt hvordan du har det siden jeg ikke har opplevd det, du er også kjempe pen og søt <3

Bloggen din er sykt bra, jeg leser den hver dag, og designet er bare kjempe fint :D Og jeg elsker at du blogger så ofte, hver gang jeg kjeder meg går jeg inn på bloggen for å se om du har blogget noe nytt...

Og premien, herregud vet ikke helt hva jeg skal si den er jo bare helt fantastisk, Jeg kjønner ikke at du er så snill og gjør noe sånt, OMB jeg døde når jeg så det :D

Sanne.ah@hotmail.com
31.12.2011, 18:22
kinee
Hei ;)

har likt facebook og linket konkurransen

Du virker som en veldig snill jente, og elsker bloggen din. Du er veldig fan av justin bieber som også er bra. Og premien må vere den beste noensinne!

Stå på!

kine_n_dale@hotmail.com
01.01.2012, 14:31
ingebjørg
Hei:)

har linket og likt på facebook.

Du virker som en super hyggelig jente som tar hensyn til andre,jeg elsker bloggen din og jeg vil gjerne dra på konsert med deg.

Det at du er fan av Justin Bieber er super bra<3

Premien er nok den beste premien noensinne!

Stå på!
01.01.2012, 15:18
Hanna ♥
Jeg syntes du er en herlig jente Hedda! du er tøff når det gjelder, samtidig vet jeg at du er en person jeg kan snakke med om alt! Du er god på å holde på hemligheter. Du står for det du sier og er bare rett og slett herlig!

Jeg liker bloggen din, du setter deg skikkelig inn i hva du skriver. Liker også gjestebloggingen, du/dere skriver mye interessant om justin og jeg er sikker på at han hadde likt bloggen din.

Premien er helt utrolig bra! Konsert med Justin Bieber er jo helt sykt! det er jo utrolig å kanskje få se han live og høre på musikken! <3
01.01.2012, 19:10
URL: http://hoth.blogg.no
Lone ヅ
Hei, hei :-)

HEDDA, DU VIRKER FANTASTISK!

Jeg synes du er en fantastisk søt jente, Hedda! :-D Håret ditt er rått, øynene dine er virkelig.. vakre! Og jeg elsker det søte smilet ditt! Jeg synes du virker utrolig snill, og du er jammen en gledesspreder! Du må forstå at når du har slike konkurranser, kan du gjøre folk utrolig glade, og du kommer til å gi en heldig person drømmedagen! Tror den hadde vært herlig, isåfall om jeg fikk møte DEG, og se selveste Justin BIEBER! Det bør du ha virkelig god samvittighet for! Jeg tror du er ei jente som kan være lett å bli kjent med, Hedda. :-) Førsteinntrykket av deg var flott, virkelig. Du virker ærlig, snill, til å stole på, og ikke minst; du virker sterk, og slik har det føltes siden jeg så profilbildene dine. Det virker som om du tør å være deg selv hele tiden, liksom! Stay strong, Hedda ;-)

VERDENS BESTE BLOGG!

Denne bloggen er virkelig den beste bloggen jeg har funnet om JDB noen gang! Du skriver bra, og i motsetning til veldig mange andre, så greier du å finne overskrifter som fenger! Jeg synes det er skikkelig bra at bloggen blir oppdatert så ofte som den blir! Jeg digger Justin D B, og denne bloggen gir meg egentlig bare mer og mer informasjon om ham, det liker vi! Bildene som blir lagt ut.. et ord å si om de; beautiful ♥ Du MÅ fortsette med bloggen så lenge som mulig, Hedda, jeg digger den, virkelig! Det er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å lese den, men nå er jeg egentlig fast leser, og du må vite at det ikke er mange blogger jeg leser fast! Tror det er to eller tre med denne, jeg, haha.. Dette er favorittbloggen min, helt ærlig. Headeren gjorde det også slik at jeg begynte å lese denne bloggen flere ganger for dagen. Utrolig bra at du bruker så masse tid og penger på bloggen! Beste bloggen ever. :-)

PREMIEN ER RETT OG SLETT PERFEKT, HEDDA!

Premien.. den er vidunderlig! Tenk å vinne en konsert-billet til JUSTIN D BIEBER! Om jeg vinner, blir jeg målløs, og kommer til å ligge i koma helt til den kvelden! Det værste er at det faktisk er sant.. Jeg ELSKER JB. Vet ikke helt om premien helt går an' og beskrive heller, jeg.. Med to ord, da; perfekt og vidunderlig. Og ikke minst; a dream come true <3

Om jeg ikke vinner, vet jeg at that should be me, men uansett så har jeg bestemt meg for at one time så skal jeg på Bieber-konsert, uansett. Jeg får vel bare pray, også må jeg never say never. :-)

- Lone Drew Bieber ♥
01.01.2012, 21:47
URL: http://lgr.blogg.no
Linnea Reder Kristoffersen
linket på twitter: l_kristoffersen

og facebooken min er Linnea Reder Kristoffersen :-)

Hva jeg synes om deg: Du virker dritkul, hyggelig og snill og du er ikke minst kjempepen! Jeg kjenner deg ikke, så jeg burde vel kanskje ikke si meningen min om folk jeg ikke kjenner men jeg har jo ikke noe negativt å si heller da så, hehe. Forresten; Digger håret ditt til tusen!!!

hva jeg synes om bloggen: jeg synes bloggen er utrolig bra. Du oppdaterer ofte med bra og fersk fakta om bieber, og du har i tillegg historie og bieberfacts og har vertfall hatt imagine og nå en konkurranse. herlig !:-D digger bloggen :)

hva jeg synes om premien: En ting å si -PERFEKT- !! den er den kuleste premien som noen gang har vært på en bieber blogg ( trur jeg da, har jo ikke lest alle HAHA)liksom en billett til en konsert er jo dødsbra i seg selv, men i tillegg får vi bieberstuff og om det blir konsert i norge får vi jo møte deg samtidig som hadde vært kult ;; hihi

stå på !hadde vært drømmen å fått vinne !fysøren :-DD kleem
01.01.2012, 22:14
Emilie Mortensen
Jeg kjenner deg egentlig ikke, men du virker som ei fantastisk snill jente. Du er også sinnsykt pen. Elsker også håret ditt, det er sinnsykt fint! Tror du er ei herlig jente, og jeg tror du er et forbilde for mange jenter.

--

Når det kommer til bloggen så er det ikke noe negativt å si. Den har veldig fint design, opptaderes ofte og har med alt man kan ønske seg. Ingenting å rette på der.

--

Og premien; er ikke så mye å si om den. Den er perfekt. Uansett om han ikke kommer til Norge, eller om du ikke får tak i billetter er premien perfekt, for alt som kommer fra han/han er på er perfekt.

Stå på, Hedda. :)
01.01.2012, 22:39
URL: http://www.eemiliealexandra.blogg.no
marii
utrolig snill & grei!:)

elsker bloggen! er innom hele tiden, og man får alltid noe spennende og nytt<3

premien er perfekt, du er utrolig snill som faktisk vil gi dette som premie!!

<3
02.01.2012, 22:58
Heda
Du virker som en VELDIG snill jente og, du må være utrolig sterk etter alt du har godt igjenom, det er helt fantastisk at du faktisk har en konkurranse som denne, den som vinner kommer til å bli så glad, og det er ikke mange som hadde gjort det samme. Jeg skulle ønske jeg kjente deg fordi du er litt som et forbilde for ikke bare meg, men også mange andre jenter. Jeg beundrer deg for at du kommer deg gjennom det, men jeg vet jo ikke helt hvordan du har det siden jeg ikke har opplevd det, du er også kjempe pen og søt <3

Jeg har lagt det ut på face og blogg!

Du er : utrolig sterk jente , kjempe søøt , kjempe pen , du er utrolig grei jente .. Jeg har ikke sett deg men jeg vet at du er utrolig grei .. du er syyykt peen !! Jeg kjenner deg ikke men jeg syns dy betyr mye for meg !!

Jeg er fast leser.. går innom bloggen din hver dag !

Du har en utrolig fin blogg, og du er utrolig flink til å skrive de fine historiene !

Til premien = Jeg syns premien er den beste EVER .. Da jeg leste dette innlegget begynte jeg å gråte ! <3 For Justin Bieber betyr alt for mye for meg .. !!

Men det er mere jeg vil si om deg : Du er verdens beste jente EVER.. Jeg syns du er utrolig vakker.. men du er for ubeskrivelig !! Du har kjempe fint navn .. For jeg heter nesten det samme du heter Hedda og jeg heter Heda ! hehe <3

Jeg må bare si deg igjen ( elr skrive da )

Om jeg ikke har nådd helt oppi taket før når jeg har hoppet av glede, kommer jeg garantert til å gjøre det om jeg vinner.Om jeg hadde vunnet en konert billett til JUstin Bieber sammen med deg hadde det vel kommet til å blitt min største opplevelse i livet. Jeg har aldri møtt Justin, og det er min største drøm. Han er min største inspirasjon, og har et naturtalent i følge meg. Stemmen hans er vakker og jeg kunne tenkt meg å hørt han Live. (youtube og tv holder jo ikke.)Jeg tror og vet at han er et fantstisk menneske, han er ikke bare nydelig utenpå men på innsiden er han også nydelig. Han er så jordnær å bryr seg om alle sammen.

Jeg elsker Justin Bieber og har forferdelig lyst til å vinne denne konkurransen. Jeg gleder meg villt til vinneren trekkes, selv om jeg har en følelse av at det ikke blir meg.

Uansett ;NEVER SAY NEVER

+ at jeg ELSKER bloggen din !! Jeg ser gjennom den hver dag , jeg bruker tiden min på din blogg.. jeg elsker den bare .. det er den beste bloggen EVER !!

Jeg håper vi kan være venner ?!

Men det verste er at jeg ikke bor i Trondheim !

Jeg kopierte noe av de andre .. fordi jeg er HEELT enig med dem !! + du er vindunderlig jente !!
03.01.2012, 20:00
URL: http://justheda.blogg.no
Ina Martine
Du er en veldig god og snill jente, og en fantastisk venn :) jeg liker også at du ikke er som alle andre, du er noe for deg selv! Noe som er veldig bra :) Bloggen er kjempe bra, jeg har followa den på bloglovin, så leser alle innleggene :) jeg må også si at det at du har denne konkuransen bare beviser at du er ei snill og god jente. Det er ikke mange som ville gjort det samme :) Loveuhedda<3
03.01.2012, 22:00
Regine www.trt.blogg.no
Syntes du har bra blogg! Jeg har ikke lest den mange ganger, men første inntrykket mitt er bra! :-D

Premien er DØDSBRA! Elsker den, vist jeg hadde vunnet den, da hadde jeg vært i himmelen! Det er den sjuukeste premien jeg kan vinne på en blogg!

Å det jeg syntes om deg er at du er utrolig pen, elsker håret ditt. Du virker som en snill og hyggelig person, kunne godt vært venn med deg! :)
03.01.2012, 22:02
Dali
Jeg syntes du har en bra blogg, jeg liker å lese bloggen din. Du har valgt den beste premien i verden, bokstavlig talt! Jeg syntes du høres hyggelig ut, og vil gjerne bli venn med deg!
04.01.2012, 14:10
Siri Helene
Jeg syns dette er en bra konkurranse :) Er selvfølgelig med <3
04.01.2012, 16:00
URL: http://sirihpt.blogg.no
Rikke.
Hedda, Hedda, Hedda.. hvor skal jeg starte?

først og fremst er du ei utroolig jente, du er sterk, nydelig, strålende, herlig og ikke minst en fantastik person! Jeg er virkelig glad jeg har fått blitt kjent med deg. Takket være Justin <3

Men ja, er virkelig glad at vi har blitt kjent. Vi snakker om alt og ingenting, og du betyr masse for meg allerede. Jeg er her for deg uansett når og uansett hva, men det vet du jo.

Vi er like på mange måter, derfor er det lett å snakke med deg om alt mulig.

Håper vi ikke mister kontakten ellerno, fordi du er utrolig og ei jente jeg har blitt glad i.

Du er alltid så livlig, og sprer glede rundt deg! Fortsett med det. Alle har nedturer, og jeg vet at du og har det. Men når du har det så kan du komme til meg. Jeg vil alltid være her for å hjelpe deg søta. Husk det.

Loveu babe <3

såå over til bloggen.. den er bare helt syk. Husker den dagen du startet den, og jeg ble fast leser med en gang. Da blogget du bare historie. En historie jeg ble sykt hekta på! Var innom bloggen din maange ganger til dagen, for å se om en ny del var blitt lagt ut. Jeg ventet i spenning.

Delene har fått meg til å smile, le, gråte, og helt sykt spent. Din historie er veldig bra, og jeg lever meg inn i den og ser alt for meg. Lager en liten "film" inni hodet mitt. Og det er positivt! en historie trenger det.

Du var alltid så herlig og oppdaterte meg når en ny del kom. <3

Bloggen din poster også fakta nå, og jeg holder meg like oppdatert! Historien er jo bare den beste, og gleder meg hver gang til ny del. Er helt klart fast leser, og du er så flink!

<3 Keep up the good work, Hedda!

Du kan nå langt.

Og tilslutt premien: WOW, helt ubeskrivelig og ufattelig! SYYYKT. du er GAAAAAAL!

At du vil bruke både tid og penger på å gjøre en person glad er fantastisk. Og dette er den beste premien noen gang. Du er utrooolig, og det er premien også.

Tenk å vinne en konsertbillett liksom :-O !??! wææ, blir helt vill bare av tanken. Og på toppen av det hele, gå på konsert med DEEEEG ! årh wow, det er herlig det <3

Håper virkelig jeg vinner, det ville betydd alt for meg. Men som Justin har lært alle oss. NEVER SAY NEVER !!! Jeg drømmer stort! :- D <3
04.01.2012, 19:12
Sarah Mariell
Søt og livelig jente :) virker skikkelig hyggelig!

Bloggen er fantastisk! leser den NESTEN hver dag.

Ikke hver dag jeg er på pc'n, å avogtil glemmer jeg meg bort. Ellers leser jeg den! Premien er fantastisk! Og få dra på Justin Bieber konsert med deg, høres bra ut! Og Justin Bieber ting har jeg ikke så mye av.. Vanskelig å få tak i her jeg bor. Lite sted i Finnmark, med navn Karasjok.

Håper virkelig jeg vinner! Hadde betydd virkelig mye for meg. Så stor Belieber som jeg er!

Once a belieber, always a belieber. <3
04.01.2012, 20:01
Elin E. Reksten
Eg syns du er en veldig flink blogger ! Digga bloggen, er innom kver dag ;)

Syns det er utroli at du skal prøve å få tak i biletta til Justin Bieber - konsert (Om han komme til Norge) ! <3
04.01.2012, 20:05
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Elisabeth T Pettersen
Hei!

Jeg synes du er ei utrolig koselig og søt jente! Jeg har snakka litt med deg og synes du er ei virkelig hyggelig jente!! Du er en utrolig flink blogger og jeg har vært FAST LESER helt siden du begynte med bloggen og likna den på Face! Jeg har vært avhengig av denne bloggen, dine historier, faktaene, ingen, konkurranser og absolutt ALT!! Du er utrolig flink og at du i det hele tatt vil hi så masse av din fritid til oss for å onformere oss eller skrive historier på denne bloggen!!!! <33333333 jeg vet at det kan være vanskelig og ikke minst tøft! Men jeg/vi er her for deg hvis det er no det skal du bare vite! Beliebershelpbeliebers Right? Denne bloggen har fått meg til å smile og le på none mørke dager eller tider, men også fått meg til å gråte (glad) ;) jeg er utrolig takknemlig for alt du gidder kanskje det høres litt teit ut men det er faktisk sant! Og jeg gleder meg ALLTID til å komme på bloggen din for å lese!! Og uten denne bloggen hadde vi/jeg ikke kunne så mye vertfall! (føler jeg) <33 jeg synes også at seter helt fantastisk at du faktisk bruker så masse penger på alle konkurranser og premier og all den energien du bruker på bloggen, for det er ikke så enkelt som alle skal ha det til og det skjønner vi/jeg virkelig!!

Jeg ble helt sjokka når du sa det med Bieber-billettene konserten (hvis du får tak i og hos han kommer til Norge) det er helt utrolig at du gjør no sånt mot oss!! Jeg bare omg, vet ikke om jeg skal skrike eller grine(glad) jeg kommer vertfall til å smile til dødens ende :)))) haha <33 og jeg er veldig glad for alle disse konkurransene du holder skjønner ikke hvordan du klarer det, du er vertfall veeeeeeeldig flink:D jeg vet at det er mange som deltar på denne og at det er ikke sikker at jeg vinner (never say never <3) men uansett så synes jeg det er utrolig bra gjort og håper du/dere får en fin konsert! Men jeg håper seff. At det blir meg hihi <3 men det hadde vært en stoooor drøm og være på en bieber konsert <3 og jeg har sagt det før me du er et forbilde for meg siden alt du har klart deg igjenoms er tøft.. Jeg vet ikke alt men litt men jeg vet vertfall at du er sterk og jeg er stolt avdeg og stolt for og kalle legen fan av deg! Ikke bare pågrunn av denne bloggen men også for alt det andre i livet! Jeg har selv hatt det vanskelig og bare det å vite Audi å har hatt det vanskelig men fortsatt er så sterk hjelper meg veldig <3 uansett jeg håper seff. at jeg vinner men ønsker all lykke til<3 og jeg/vi vet at du gjør det på en rettferdig måte sånn at ingen kan klage på det uansett!!! Jeg elsker virkelig Justin for han har hjulpet meg gjennom mange tider, og alle vennene mine synes det er virkelig teit av meg for jeg kjenner han ikke, aldri møtt han, aldri sett han (live) og han vet ikke at jeg eksisterer, men det er bare sånn det e og ingen kan gjøre no med det! Alle Beliebers synes jo Justin er viktig for dem på dems måte <3 og jeg har alltid ønsket å vært på en konsert av han hihiiiihi <33 tuuuuuusen takk <3 håper/vet at det blir en verdig vinner uansett hvem det blir !!

Jeg bare krysser fingrane og som Justin alltid sier "Never Say Never<3" hihi <333 klem og kos fra meg <333

Ps: på Facebook heter jeg bare: Elisabeth Pettersen, og e-Mail er: elisabeth-pettersen@hotmail.no
05.01.2012, 18:06
una ml <3
Syntes du er en sykt kul jente! Digger håret ditt! kjenner deg ikke, men det virker som om du ikke bryr deg om hva andre mener!

Bloggen er også sykt bra! Elsker historiene, de er så spennende, og at du/dere oppdaterer ofte. En av de beste Bieber bloggene :)Også kjempefint design og header ;)

Premien kunne ikke blitt bedre! Konsertbilletter + bieber stuff og kanskje someday parfymen er jo den beste premien da! Digger bloggen <3

http://unaml.blogg.no
05.01.2012, 18:11
URL: http://www.unaml.blogg.no
Amanda Henriette
GJORT ALT SOM JEG SKAL GJØRE (har ikke blogg) OG HÅPER FOR GUDS SKYLD AT JEG VINNER !! fy faen jeg har lyst til å skrike så høyt at hele verden kunne hørt meg. drømme premie x10000 !! bor i verdens nordligste by (shit byen) hvor det ikke skjer en eneste dritt, så dette hadde vært live hvis jeg hadde vunnet !!!!

kjenner ikke deg, men du må være fantastisk siden du gir denne premien, fy faen har bare lyst til å ta fly til hvor du bor å si at jeg elsker deg, haha :D<3

konkurransen kommer til å spres fort med meg, siden jeg sir alt til alle (ikke akkurat alt da ;) ) men denne kommer til å gå fortere enn lynet (ikke kødd ;o)

bloggen er den beste bieber bloggen jeg noen gang har lest, denne bloggen burde vær på 1 plass på alle blogger i hele verden ! dere slår til og med perez hilton sin blogg for meg !<3

hadde jeg vunnet ville jeg ha gråtet i flere mange dager ! (av glede, ofc) justin bieber betyr så mye for meg, han har hjolpet meg gjennom en veldig tøff periode, var en av de som så han på youtube for 3 år siden! bare denne konkurransen får meg til å gråte, tenk hvordan det vil bli hvis jeg hadde vunnet, hoho.

alt i et, digger deg, kunne tatt alle pengen mine fra julaften å bursdagen bare for å dra til deg å si at jeg elsker deg haha :D (litt overdrevent, men sant !) bloggen slår glatt perez hilton for meg, premien = FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kommer til å be hver kveld om at jeg skal vinne, tihi <3
05.01.2012, 18:15
URL: http://amandahe.tumblr.com
Sunniva Stenseth Rusthen
HEI!

jeg synes du virker som en utrolig herlig jente, har hørt masse positivt om deg og bloggen!

premien er jo syk, herre. Du er en engel sendt fra justin :) hah

Og herregud, kommer ikke over premien, den er syk! Ville grått i flere timer hvis jeg vant!

men ja, har faktisk fulgt bloggen lenge! Tror fra du begynte, faktisk :) Du virker som en helt sykt herlig, fantastisk person. Du bryr deg, og har mange fine innlegg og konkurranser!! LOVE IT

KLEM
05.01.2012, 18:45
Syntes du er helt fantastisk, å utrolig fin, hihi (A) <3

liker veldig godt bloggen din, når jeg leser innleggene dine år det meg til og tenke litt osv, du får opp humøret mitt lett :) hadde vert utrolig kult og blitt kjent med deg, å jeg digger både deg og bloggen din :) <3 har mye mer jeg kunne sagt men jeg må desverre gå akkurat nå .. :/ jeg er med på konkurransen :) jeg har ikke blogg desverre, sletta min for 2 uker siden, men her er mailen min stime_amalie96@hotmail.com :)
05.01.2012, 18:47
Susann Lervik
Har ikke blogg men har gjort alt annet.. Synest du virker kjempe grei og drit søt! Du virker som en fantastisk person som bryr deg om alt og alle! Elsker bloggen og historien er fantastisk! At man kan vinne en konsert-billett er vel kanskje den beste tingen man kunne vunnet (untatt møte med han) EVER! Digger deg! ;)
05.01.2012, 18:49
Sarah Fjørtoft
Du virker som en utrolig grei jente. Etter hva du har skrevet i norske beliebers gruppen så virker du også veldig sterk. Jeg forstår ikke hvordan du har det, men jeg kan tenke meg at det ikke er lett og miste en venninne. Du virker også veldig voksen for alderen, det er jo bare positivt, du er ikke en av de fjortis jentene som er helt loco. Du er også veldig flink til å skrive. Jeg vet ikke så mye om deg, siden jeg ikke kjenner deg, men det hadde vært koslig å bli kjent med deg.

Elsker bloggen, den er garantert den bieber bloggen som burde være på topp. Det eneste er at jeg ikke er så stor fan av historier.. det blir litt kjedlig. Også syns jeg overskriften er for stor og designet er litt rotete. men det er jo innholdet som teller. Dere skriver utrolig bra og oppdaterer daglig, som er veldig bra.

Premien er helt fantastisk. Hedda; jeg må ærlig si at det er helt utrolig hva du gjør for bloggen og leserne dine. Du aner ikke hvor overraskende det er, det kan ikke beskrives med ord. Jeg tviler på at noen, noen gang ville gjort så mye for bloggen sin som du. Du fortjener virkelig å være på topplisten. Håper på det beste for deg og bloggen din. Premien er virkelig helt fantastisk!
05.01.2012, 19:01
URL: http://fjortoft.blogg.no
Cathrine
Jeg leser denne bloggen daglig, jeg elsker denne/dere for at dere gjør dett for oss belibers :)

Jeg synes dere er flinke med premiene og det er helt utrolig at vi faktisk kan vinne bilettene :)
05.01.2012, 19:03
Gry Hege Østerhagen
jeg har gjort alt som du har skrevet jeg må gjøre :D

jeg kjenner deg ikke;) men jeg har kjempelyst til å møte deg for du virker så utrolig grei og snill osv :D leser bloggen din hver dag!! beste bloggen som finnes og du har sykt bra fortellinger og innlegg :D håper jeg vinner sånn at hvis du får billettene osv så har jeg kjempe lyst til å møte deg å bli kjent med deg :)

her er bloggen og inlegget mitt : http://gregge.blogg.no/1325786725_ny_konkuranse_.html
05.01.2012, 19:09
Hanne Celin Skjøstad
har ikke blogg , men har gjort alt det andre!

jeg synes du virker som ei herlig jente! kjempesøt og grei! gleder meg til å se deg i trondheim på bieberparaden :)

digger bloggen! masse bra info og oppdateringer hele tiden

premien ELSKER jeg! aaah, vil så gjerne vinne!
05.01.2012, 19:09
Ida
Hei, Jeg skal ikke lyve om at jeg leser denne bloggen hver dag osv.. For det gjør jeg ikke mne leste litt nedover her og bloggen din virker kjempe bra og har hørt av en vennine at bloggen din er bra <33 Jeg har lyst til å begynne å lese bloggen din fra og med idag <333

Har sett deg skrive litt på Norskebelibers og du virker som en kjempe hygglig jente og som har en kjempe fin personlighet <3

Premien er kjempe fin. <33 Den som vinner er utrolig heldig <33

Emailen min er bajas98@hotmail.com <33
05.01.2012, 20:36
URL: http://hvaskaljegkallemeg.blogg.no
Elisabeth Eik
Har ikke blogg, men har gjort det andre!

Jeg synes du virker som en super søt og hyggelig jente! Jeg bare elsker bloggen! En av de beste! Å når det gjelder premien, omagaaaaad!!! Herregud! det går virkelig ikke ann å vinne noe bedre enn det! og det trur jeg alle her er enige i ! hadde jeg vunnet hadde jeg hoppeti taket! ;o Har så sinsykt lyst til å vinne! Elsker den!
05.01.2012, 20:41
Thea (: stoor belieber fra sandefjord
jeg har ikke snakka med deg.. men jeg tror du er en helt suuper jente !! og har veldig lyst til å møte deg! jeg syntes blogge er fantastisk !! og premien er helt fanatsisk !! har store drømmer om å vinne !! aner ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg vinner !! blir hvertfall bestevenn med deg :P

og hr sååå lyst på konsert!! og jeg er ikke sikker på om jeg får biletter :P men lover deg.. at hvis jeg vinne og du ikke får biletter selv.. skal du få det av meg :P siden jeg har råd tl å spandere på en (: kontakt med på telefon hvs jeg vinner.... facen er litt klikka ... og j skal skrive om konkuransen på blogge ... og ikke face... fordi den er klikka...

92486579 (:
05.01.2012, 20:45
URL: http://beliebersl0ve.logg.no
Sarah
Du er synsykt søt og hyggelig jente. Jeg er fastleser på bloggen. så fint når jeg kjeder meg å komme inn her. premien er jo helt syk... :O

dere har alltid fanstastiske speennende inlegg og konkurranser. elsker alt ved deg og bloggen!! <3 <3
05.01.2012, 20:46
Julie<3
Jeg har 2 ord: HELT FANTASTISK ++ alt sammen kjempe søt!
05.01.2012, 20:49
a m a l i e
Du er virkelig nydelig Hedda. - Jeg kjenner deg ikke så godt, men har lest den sterke historien din i Norske Beliebers og snakket litt med deg på chat. Jeg håper på at en vakker da vil jeg møte deg. Du er så utrolig sterk, har mye å lære av deg der.

Har skrevet en kommentar lengre opp for en god stund siden. Leste igjennom den nå, men syntes den hørte så falsk ut! Er virkelig ikke lett å skrive en tekst som faktisk griper leseren. Ok, det hørtes litt teit ut, men ja.

Premien er jo...hva skal jeg si? PERFEKT! Du har en Bieber blogg, og det kunne sånn serr (!!) ikek vært noe bedre premie her. Tror at om alle beliebers i denne store verden hadde sett konkurransen, hadde de nok kommentert ! ;)

Jeg leser bloggen fast. Syntes dere skal stå på, dere kommer forhåpentligvis på topplista en dag! Og det mener jeg. Gode updates. Ryddig design. Fine bloggere, osv.

Vet ikke hva jeg skal si nå, må bare få ut at du aldri må gi opp. Vi beliebers er her sammen med deg. Vi er en familie, min kjære søster.

Jeg vinner ikke denne konkurransen, men prøver meg igjen, haha. Ikke noe lett valg for deg dette, men hvis jeg skal hjelpe deg litt så let etter de som har skrevet meg <3 (hjertet, hah) og ikke bare skrevet noe for å vinne.

Lykke til, herligste deg <3 Må den beste vinne.

#NEVERSAYNEVER
05.01.2012, 20:53
URL: http://amalb.blogg.no
beliebeit
Nå kjenner jeg deg dessverre ikke, men du virker som en utrolig koselig jente, og en trofast belieber! Pluss at du er veldig pen :) Også har du jo ET UTROLIG KULT NAVN, da! Hehee, we are name-sisters! haha.. random.. Når det gjelder bloggen, så synes at den er veldig bra, og har et utrolig fint design!! Ikke for mye, og ikke for lite, hvis du skjønner hva jeg mener.. Det er storartet!! haha. Også er det veldig fint at du har konkurranser, og er så flink til å "reklamere" om det! Vi lesere liker konkurranser, vet du :D Også er det utrolig bra at det er akkurat en konsertbilett som er premien, for jeg tror det er noen beliebers som har utrolig lyst til å gå av hele sitt hjerte, men som ikke får lov av foreldrene sine fordi de synes biletten er for dyr.. Så det er kjempebra!! Hadde blitt veldig glad om jeg vant!! :)

Har linket til den på bloggen min (www.beliebeit.blogg.no) og facen min (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000232181920)

Og her er e-posten min: heddalovesjb@hotmail.com
05.01.2012, 20:55
URL: http://beliebeit.blogg.no
Susann Steinsrud Høgden
Har ikke blogg, men alt det andre har jeg gjort!! hoho

Åj, hvor skal jeg begynne?! Hedda, vi møttes første gang på Bieber treffet i Oslo og ved første øyekast syntes jeg du virket som en utrolig interessant og kul jente! Vi begynte fort å snakke og vi fant virkelig tonen! Jeg følte du forstod meg og vi delte samme meninger og jeg var helt bestemt på at du var en jente jeg ville bli bedre kjent med <3 Vi fortsatte og snakke på facebook og med dine sterke historier og morsomme vitser følte jeg at du stolte på meg, og jeg ble så glad siden jeg stoler fullt og helt på deg å. Egentlig helt sjukt med tanke på at vi bare har møttes en gang, mendet er vel noe spesielt right? <3 hihi Jeg må virkelig si at jeg har blitt utrolig glad i deg og du vet jeg er her for deg, uansett hva!! Vi skal holde kontakten i lang, lang tid framover, så du blir ikke kvitt meg så lett! haha :)) Du er en ubeskrivelig herlig jente som det er umulig å ikke elske, din humor og omtanke for andre mennesker er utrolig!! Jeg gleder meg virkelig til å oppleve helten vår sammen med deg, uansett om jeg vinner eller ikke!! :) Jeg er så utrolig glad i deg Hedda Hansen!! <3

Bloggen din er superrååååå, leser den og du oppdaterer bra med masse nyheter og bilder! wii Historien din (som jeg må være helt ærlig å si at jeg ikke har fått lest ENNÅ) virker utrolig bra, skal lese den lover! haha :))

Premien er UTROLIG!!!! sier utrolig mye om deg som person når du setter i gang en sånn konkurranse med en en konsert som premie. det å se han live er jo drømmen til alle som kommenterer her så premien kunne ikke vært bedre!! takk snuppaa!!

lovelovelove <3
05.01.2012, 20:55
kaja <3
har ikkje sett bloggen så mye før, men den ser kul ut <3 fint design <33 haha:)
05.01.2012, 20:56
Ane Tømmeraas
deg: en fantastisk person, som bryr seg som alle.. Virker utrolig søt og du er veldig snill!

Bloggen er fantastisk, blogget jo her en stund, og savner det veldig! Elsker historien, og hvordan dere skriver innlegg! helt ubeskrievelig!

Premien er bare syk. enough said. driver å sparer, siden mamma ikke kan betale for meg pga. at hun er sykemeldt og har ikke like mye penger da.. og drømmen min er å dra på konsert med Justin. Hadde virkelig gjort livet mitt litt bedre enn det er nå....
05.01.2012, 20:57
Juliane
Hei hedda <3 Husk at dette sier ikke bare for å vinne denne konkurransen, men for eg mener det <3 Eg synes du er en fantastisk flott jente. Kjempe søt, pen, nydelig, fantastisk og ja...du er bare heelt herlig<3 du har også nydelig hår (drit kul stil (klesstil også <3 Eg har snakket en del med deg på Facebook, lest innleggene dine og bloggen og er synes du er bare en helt fantastisk person, med et stort hjerte for alle andre og en søt, fantastisk og perfekt personlighet <3 Eg har snakket med deg om Hafjell og hørt at vi begge skal opp dit i Vinterferien <3 Gleder meg sinnsykt til å møte deg der <3 ååå....eg kan bare ikke vente<3 Og det er så mye mer å si om deg, men eg har bare ikke ord <3 du er heelt fantastisk <3 og det samme synes eg om bloggen din <3 den er suuper bra :) du er en fantastisk blogger og har mye talent <3 men helt til slutt vil eg bare si at du er fantastisk og jah....er er heelt stum....at du lager denne konkurransen er flott gjort av deg <3 søøta <3 I LOVE YOU <3Eeeelkser premien <3 å gå på bieber konsert er min største drøm <3 <3 <3 PS: hadde bare vert suuupert å vunnet, men eg vet at det er mange lange innlegg her og at det er mange med....men husk at det er ikke alltid de lengste som er best...men det er innholdet som teller <3 GID <3 Takk!
05.01.2012, 20:58
URL: http://imaginesaboutean.blogg.no/
Alice Berg Mobakken
Heii elsker bloggen din og leser den hver dag!<3

Jeg syntes du virker som en kjempe snill og hyggelig jente ikke minst, det er ikke alle som har så bra konkuransser som deg. og premien den kunne ikke vært bedere, det er den beste og sykeste premien man noen gang kan vinne! det blir et livs minne, hvis det skjer!for en hver person <3
05.01.2012, 20:59
Alice
Du virker som en kjempe hyggelig jente, du er sykt pen å jeg digger håret ditt! Du skiver drit bra, og bildene du legger ut er også veldig kule! =) Bra fortellinger! Å jeg vedder på at jeg ikke vinner, men den som gjør er sykt heldig!! <3

Jeg ønsker alle sammen lykke til. Håper det blir en værdig vinner =)

Hvis det er du som har skrevet noen av de tekstene jeg ser på, så er du utrolig flink til å skrive om Justin <3

Det er ikke så lenge siden jeg la merke til bloggen din, men siden den ser så bra ut så skal jeg legge den til blant "favoritter" ^^ Å lese hver dag <3

E-mail: alicedyb@hotmail.com <3
05.01.2012, 21:01
Martine E.(Facebook)
Heeei jentami <33

Du er en sykt herlig jente, og en veldig god venn :)

Du har dine meninger og står for de, og det setter jeg stor pris på... <3 du er en fantastisk person, som er utrolig søt og pen <3 elsker håret ditt, og du kommer med såå utrolig fine ord !!!! <33 + at du har en kjempefin personlighet.. Og det virker som du har veldig bra selvtillit noe jeg trenger mer av-.- .... <3

Har utrolig lyst til å møte deg engang ogsååå<3

Bloggen din er fantastisk, og du er veldig flink til å skrive her!!

Du fortjener så sinnsykt å være på topplista... Veldig bra blogg er dette <33

Og premien..... Klarer ikke å sette ord på dette... Det er den mest fantastiske premien man noen gang kan få.. <33

Om jeg hadde vunnet....da vet jeg ikke hva jeg skulle gjort... hadde hoppet i taket, begynt å hylgråte, skreket og sagt det til alle jeg kjenner... Kanskje til og med besvimt ;s , og bare ved tanken får jeg sommerfugler imagen og begynner å smile.. <3 beste premien noen sinne!!!!<3.

Dette er min aller største drøm... <333

Loveyouhedda :*
05.01.2012, 21:01
thea
Hei hedda!

Jeg elsker bloggen din, er innom hver dag, virkelig, er den bloggen jeg liker best av alle jb bloggene!

Premien er helt sykt, du er virkelig en utrolig person som gjør dette for oss beliebers!

Kjenner deg ikke så godt, men du virker som en utrolig hyggelig, og ikke minst KJENERØS jente! du er virkelig best <3 Det lille inntrykket jeg har fått av deg på facebook og bloggen her, er virkelig bra! Stå på!
05.01.2012, 21:02
Thea (: stoor belieber fra sandefjord
hei (: jeg har ikke snakka med deg ! men du er helt sikkert en super jente! jeg har skriv en gang.. men jeg glemte og ta med det som virkelig var grunden til at jeg fortjener å vinne...

grunden : jeg har ei veninne som sliter med selvskading ! det er mye jeg har gjort for ho " og jeg har tengt til å ha ho med på konsert her i norge!men jeg har bare råd til en bilett og da får jeg ikke drat med ho ! så his jeg vinner så bruker jeg den biletten på meg selv .. også kjøper jeg en til ho hvis ho ikke får!

og jeg syntes bloggen er utroli bra ! og jeg prøver å lese den så mye jeg kan !!

kontakt med på telfon hvis jeg vinner ! 92486579 !

ps: jeg har posta et blogg innglegg om ette her ! + jeg får ikke likt den siden .. fordi det kom ikke noe opp... så hvis jeg vinner.. så si meg hvem side det er ! så skal jeg like siden så fort jeg kan 1!!
05.01.2012, 21:05
URL: http://beliebersl0ve.logg.no
Fredrikke
ka kan man si? elske bloggen å at det kjæm oppdateringa så ofte, uten dæ, hadd æ ikke klart å følg med gutten vårres!

Du får mæ te å bli en bedre belieber rett å slett:)

du virke som en kjæmpe hyggeli å pen jente ! digger håret ditt !

Og premien kan jo ikke beskrives med ord, herregud det e helt sykt koss det går ann å vær så snill å gi bort en sånn gave !

håpe virkelig den som vinn får sitt med dæ/stå med dæ, for å ha blitt kjennt med dæ hadd vært kjæmpegøy !
05.01.2012, 21:05
June
Du er en kjempe flink blogger som oppdatere mye + at du lager utrolige bra konkurranser. Jeg syns bloggen burde gå rett til topps ettersom du virkelig fortjener det. Håper virkelig jeg vinner selvom det er liten sjanse. Du liker også å skille deg ut , noe som er super tøft !Fortsett sånn Hedda.

Klem JUne
05.01.2012, 21:07
hanna wiggen
Jeg liker bloggen din fordi jeg bare elsker justin vilt, og her har jeg en veldig god sjanse til å finn ut hva han gjør osv. Uten bloggen hadde det vært vanskelig å fått bilder osv for jeg er ikke flink til å finne bilder osv på andre sider enn blogger, så takk for at du er så god til å blogge, og oppdatere<3 Jeg liker deg fordi du er ei skjønn jente, og jeg takker deg for at du har denne bloggen. Du gir meg inspirasjon til andre ting om justin som jeg ikke vet, og jeg elsker alle bildene du legger ut! Premien/e er jo rå! det er jo vilt at du gjør det, for en herlig person. Det er utrolig snilt og ikke minst omtenksomt overfoor andre beliebers. Jeg vil bare si takk, og lykke til med trekkingen av vinneren. Alle fortjener å vinne.. Never say never. STÅ PÅ, HEDDA!!

<3<3
05.01.2012, 21:21
Lena-Sophie ;*
jeg er på facebook <3 Lena Sophie og så mere <3
05.01.2012, 21:26
URL: http://lillelenapena.blogg.no
Julia Emilie<3
Jeg elsker denne bloggen, den er så utrolig bra! Du skulle virkelig ha ligget på topplisten, det hadde dere fortjent! Er innom denne bloggen hver dag, elsker at dere har de nyeste bildene, videoene og alt av justin! også ha du mange konkurranser og er veldig aktiv, det digger jeg!

Og premien den er bare helt fantastisk, utrolig bra at du har en konkurranse der de kan vinne bilett til selveste Justin Bieber! kan nesten ikke beskrive hvor fantastisk premien er.. er utrolig snilt av deg og veldig omtenksomt ovenfor andre beliebers! elsker premien, vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg vant dette!!

Du er bare en helt fantastisk person, Hedda! Du er snill med alle, og er veldig aktiv i norske beliebers, elsker det! Jeg elsker det røde håret ditt, du kler det så utrolig bra! Du er så omtenksom og god mot alle, og sier ikke noe styggt om noen, digger deg!<3 du virker kjempe grei og veldig søt, hadde vært morsomt og møtt deg! du er en super herlig jente og er drit pen!<3 er misunnelig på utseende ditt! Kunne gått blitt bedre kjent med deg!

STÅ PÅ VIDERE, Hedda!<3<3
05.01.2012, 21:37
Therese
Har gjort alt. ;)

Jeg elsker at du velger å ha en sånn konkuranse, Jeg synes det er bra, siden det kan jo hende at det er en her i landet som ikke har rå til å få seg billetter, da har dem muligheter til å vinne det her ;)

Jeg synes bloggen din er kjempe pen, du skriver veldig bra, og jeg er en fast leser hos deg ;)

og noen ganger så synes jeg at du burde ha ligget på topplisten over alle bloggene i hele Norge !

Jeg digger designet ditt også :)

Jeg synes du er en possitiv person. og du virker veldig snill. jeg synes du er det egentlig som velger å gi bort en jb bilett! Nesten alle jentene i hele Norge har lyst til å få en sånn bilett !

Hehe <3

Epost : Ther.988@hotmail.com

Theresesdager.blogg.no
06.01.2012, 16:25
URL: http://Theresesdager.blogg.no
Hei jeg heter Sumaya. Og jed har jo aldri møtt deg, men du virker som en hyggelig jente. Og det er ganske kult med en slik konkurranse.

Lykke til ;)
06.01.2012, 21:55
amar
Håper han kommer til norge<3
09.01.2012, 19:13
Anne
Jeg er med! Har gjort ALT nøye! Jeg bare elsker Justin Bieber! btw, har ikke blogg.. <3

ja, hvor skal jeg begynne? Jeg ELSKER bloggen din! Du virker kjempe snill og kjempe hyggelig! At du holder en sånn konkurranse , jeg har bare ikke ord! Jeg skrek som fy søren når jeg så dette! Ble så utrolig glad!

Jeg kjenner deg ikke så godt eller har sett deg tror jeg, men når jeg leser bloggen og måten du gjør det på får meg til å bli bedre kjent med deg! Nå fikk jeg faktisk lyst til å møte deg å :D hehe!

Lykke til alle sammen! Håper Bieber kommer til Norge i 2012! :)
17.01.2012, 18:35
Elise <3
Du virker som en utrolig søt jente, digger bloggen din! Og premien er helt fantastisk! <3
17.01.2012, 18:36
Sandra Sveen
Du virker veldig snill og hyggelig siden du har en så utrolig spenndende konkurranse med spennende premier! :)

Utrolig fiiin blogg! :)

Veldig bra laget!:)

Utrolig fiin premie.

hyggelig at du har sånne konkurranse.!
17.01.2012, 21:08
Sandra Sveen
sånn*
17.01.2012, 21:09
Nikita :)
Har likt på facebook og har linket det der :) Hvis du vil sjekke, så send meg en e-post så får du navnet :) Synes dette bloggen er ubeskrivelig bra, fant denne bloggen på google og kommer nok ikke til å bli lei med det først, hehe :) Premien er ubeskrivelig!<3 Mitt største ønske er å få møte Justin drew Bieber! <3 Da jeg så denne konkurransen gråt jeg nesten og skrek til, bare sånn Beliebers kan gjøre :) TUSEN TAKK for at du lager en fantastisk Bieber-blogg og at du har denne konkurransen, jeg er i skyene :) Klem Nikita :) Lykke til alle sammen, er glad på alles vegne! Alle Beliebers fortjener å møte verdens beste gutt, Justin Drew Bieber! <3
12.05.2012, 10:27
Nirubana <3
Jeg digger deg. jeg syns du er :Best,Snill,Kul og Min <3.Jeg har ønsket og møte deg siden jeg var 6 år men fikk aldri møte deg:(. Men håper jeg får en billett av dere. Jeg vil at du skal komme til norge flere ganger jeg kommer uansett til og komme hvor du er i Norge UANSETT. Håper du leser denne meldingen:) en da før konserten men vi får vel håpe det. Du en ting jeg DIGGER bloggen din!!!Jeg elsker at du velger å ha en sånn konkuranse, Jeg synes det er bra, siden det kan jo hende at det er en her i landet som ikke har rå til å få seg billetter, da har dem muligheter til å vinne det her ;). Du høres veldig hyggelig ut . Elsker premien din om jeg får den setter stor pris på det <33Håper jeg vinner,det hadde vært helt sykt,Hedda! Jeg skal be! Det er helt sykt at du har en sånn konkurranse og, det viser hvor stor pris du setter på folk,du er herlig Hedda!

Digger sangen Boyfriend <3<3 hører på den hele tiden elsker den nye vidioen å. Tenk og vinne da <3
13.05.2012, 19:15
chanel
jeg elsker den her bloggen jeg leser ver dag på din blogg om alle nyheter du leger ut men vil så jerne vinne som alle andre på dena blåggen håper jeg er en av de heldige vinner love you fra chanel tlf 45454588
18.05.2012, 07:03

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:En blogg om Justin Bieber, født 1. mars 1994 og er 17 år. Han er født og oppvokst i Ontario Stratford.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits